lite fakta om hetingarna;)

bara för att dem är snygga, sexiga och behöver en visning!;)   :

Robert Pattison
http://www.twilightsaga.se/category/listor/ bäst!:)
jag är även ett fan:"d !!


Chace Crawford


Zac Efron
han är fortfarande kvar. åren som går... snyggare och snyggare. eller?!


Liam Hemsworth
låt aldrig glömma honom!;)<3


Channing Tatum
(i like gouda. do you like gouda?) haha ! :"D



Ian Somerhalder
men som Damon Salvatore i The Vampire diaries:
ja, kolla sj: http://thevampirediary.webblogg.se/category/ian-somerhalder.html haha!x")
checka gärna in bilderna längst ner! http://thevampirediary.webblogg.se/category/ian-somerhalder.html
x") hur gulligt?!

Paul Wesley
men som Stefan Salvatore i The vampire diaries:
Stefan är född den 18 juni i Mystic Falls i 1847 till Giuseppe Salvatore 
och hans okända hustru. Hans äldre bror Damon var hans bästa vän i deras 
människoliv tills de två hade meningsskiljaktigheter om deras älskare, 
Katherine Pierce, som gjorde båda Salvatore bröder till vampyrer. Stefan 
är över 140 år gammal.

Stefan är först ses som en student vid Mystic Falls High School. Han föddes i Mystic Falls och precis flyttat tillbaka till staden, där han bor med sin farbror Zach i Salvatore pensionat. Zach refererar till honom som "Farbror Stefan," även om Stefan ser mycket yngre. Stefan har visat en stark dragning till Elena Gilbert, som ser påfallande lik Katherine Pierce. Han är kär i henne, och de är dating. Enligt Caroline Forbes, är  hans favoritfärg är blå. Stefan bär en ring tillverkad av lapis lazuli som tillåter honom att vara i solen utan att bränna. Till skillnad från Damon Salvatore, matar han på djurblod. Hans bästa vän var en vampyr som heter Lexi. När Damon dödade henne, han var ursinnig och försökte döda Damon. I 162 Candles är det nämnas att hon besökte honom varje år på hans födelsedag, och detta var den enda dagen han tillåtit sig göra något galet eller dumma saker. Han har hoppat druckit på Fontana di Trevi och han har även hoppat från toppen av Frihetsgudinnan. Det avslöjas att det var Stefan som räddade Elena från den bilolycka som dödade hennes föräldrar, han försökte rädda dem också, men han var för sent. Han har en bitter relation med sin äldre bror Damon. De övervinna sina meningsskiljaktigheter när de försöker att fria Katherine från graven, men när de öppnar den upptäcker de att hon var inte där. När Damon lär Katherine inte var där och att hon aldrig hade älskat honom att han är förtvivlad och lämnar både Stefan och Elena att göra sitt bästa för att trösta honom.

När vampyrerna frigjordes från graven, en vampyr som heter Fredrik och några andra vampyrer tortera honom och försöker döda honom. Harper försöker skydda honom, men de binder honom.Han räddas av Damon och Elena. De dödar de flesta vampyrer, utan för att Harper försökte hjälpa Stefan, berättar han Damon inte att döda honom. Elena ger honom några av hennes blod efter Frederick sätter en käpp i honom och nästan dödar honom. Men sedan han blev beroende av blod, och drack den bakom Elena rygg. När Damon berättade Elena vad han gjorde, fick de in i en kamp. Stefan attackerade sedan Amber (en flicka i tävlingen för "Miss Mystic Falls"), drack hennes blod, och nästan dödade henne. Elena och Damon låsa Stefan upp i källaren för att försöka få honom tillbaka till det normala.
Elena Gilbert - Stefan är omedelbart dras till Elena på grund av hennes kusliga likheter med hans tidigare älskarinna och pappa, Katherine. Senare skulle han skriva in sig i Mystic Falls High för att veta och komma närmare henne. Så småningom de två skulle obligationen och bli ett par tills han avslöjar sin mörkare sida, som tillfälligt sätter sin nyfunna kärlek på is. Senare skulle de förena och bekänna sin kärlek till varandra. Nyligen skulle deras förhållande sättas på prov igen när Stefan började dricka blod (oavsiktligt genom hennes eget fel) och nådde en kulmen hans blodtörst gång.
Stefan har alla den gemensamma befogenheter och svagheter i en vampyr. Men eftersom han dricker blod från djur i stället äter människor, hans vampiriska förmåga är svagare än Damon's, som förvandlades till en vampyr på samma gång, utan lever på hum


Stefan i hans "vampiriska" form
ans. Oavsett utfodring av djur, har Stefan visat sig kunna övervinna Damon om de får rätt motivation. Dessutom har Stefan visat att övermanna vampyrer som livnär sig på blod, men är mycket yngre än honom, som Ben McKittrick.
Övermänsklig styrka
Snabbhet / Agility
Övermänskliga Reflexer
Övermänskliga "Senses"
Odödlighet
Tanke kontroll
Immunitet för solljus - Stefan har en ring som med en lapis lazuli som tillåter honom att komma ut i dagsljuset. Om han inte bära ringen då han förlorar sin immunitet för solljus och kommer att brinna som alla andra vampyr.

men näh. det får va nog nu. puss:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0