julafton!:D

God Jul!

25, så jag var hos storkusinerna idag. Simon ocg Viktor var där men inte Carolina och Linnea. Vi åt och tittade lite på "en prinsessas dagbok", har bara sett två:an. vi åt potatis, köttbullar, kalkon, sallad, glass, hallonkaka m.m.

Igår, själva julafton så var jag och familjen hos farmor och Perra. Vi åt vanlig julaftons-mat, ni vet köttbullar, potatis, prinskorv m.m. Så brukar farmor göra revbensspjäll, jättegott!:) Sedan efter maten så öppnade vi alla julklapparna. Haha men det gick inte så bra för tvillingarna. De kämpade med ett paket under hela "paket-öppnar-dagen":P.
Lite vad jag fick var:
parfym-deo-läppglans
pengar
presentkort
örhängen
mer örhängen
trosor
tights...-svarta
"lacktights" jag tror att det heter så:/
nån tomte
ögonskugga...-or 4st
nagellack+stickers (har på det på naglarna nu:P)

...det är säker nått jag har glömmt och vi får se vad jag får av farfar och Elisabeth imorgon:)

den 22 var jag med Karolina. Hon kom hit och vi åkte skidor på golfbanan, hon lovade att vi skulle åka igen någon gång under vinterlovet-jullovet.

Snart fyller jag också:D 28:de!
Om det är någon som följer min blogg så önskar jag mig mest pengar, håller på att spara tille en LapTop (bärbar dator).

Nu ska jag gå och ta den sista choklade ur julkalendern:P, missade igår:O och så ska jag duscha. Lägger in lite bilder från julfirandet några dagar här fram över:).

Puss!/RebeckaePettersson<3:)


God Jul!-tisdag 22/12:) åka skidor på golfen:D

Bonjour!

idag ska jag åka skidor med karolina för hon skulle komma hit en stund och så ska jag klä julgranen med syrran och pappa och jag ska göra iårdning lunch osv.

förr går då skrev jag inget vad jag hade gjort den dagen. jag åkte skidor då på golfbanan i ca två timmar så mamma trodde att jag hade åkt i dem där sjöarna som finns lite över allt:P.

 

i går så åkte syrran och jag till mormor och morfar och så gick vi till stor kusinerna sen och jag spelade the sims2:D. så roligt!:P

haha!

 

idag vaknade jag ca nio-tiden och så gick jag upp och duschade och klädde på mig och åt.

 

GOD JUL!

Joyeux Noël-franska
Hyvää joulua-finska
merry christmas-engelska

så god jul alla!

God Jul och massor med Kramar!/RebeckaePettersson<3:)




tack för igår tjejer! såg new moon med klara och frida:D

hej!

nu har jag inte skrivit på några dagar men jag har gått i skolan och haft avslutning innan jullovet.

i fredags, i går:
fick sjuss av pappa till kyrkan och det var några från nian som sjöng. sen gick alla tillbaka till skolan och vi fick alla betygen. måste kämpa med matten:/. usch, hat ämne! men jaja, jag måste. sen väntade jag en timme på klara och vi gick hem till henne frida hängde på. sedan gick frida och jag till henne så kom klara sen. vi gick till bussen och det var skitkallt ute igår, idag också. vi tog trean ner till stan och vi tittade på bio (new moon), som jag verkligen har längtat till att få se. vi gick sedan på stan en stund för att bussen gick inte fören om en halvtimme. det var så jäkla kallt ute så vi kunnde bara inte stå där och vänta. så såg vi zarita (vår gammla lärare sen mellanstadiet). sedan tog vi 95:an hem. gick hem själv sista biten och gjorde typ inget mer.

idag har jag inte gjort nått sjärskillt.
varit på datorn.
städat.
ätit.
handlat mat med mamma och pappa.
gosat med bosse (min katt:)).

lyssnar lite på dead by april, de är jättebra, den bästa låten är nog "carry me" och "losing you" tror jag:).

godnatt!/RebeckaePettersson<3:)

tisdag

Hej!

idag så var jag i skolan. det snöade hela dagen så det var välldigt kallt, jag hade inte lust först att gå i skolan för att det snöade ute men jag gick såklart för det iallafall.

tisdag:

skoldagen har sett ut så här:
kontakttid:klassråd

lästid:jag läste lite ur min bok:), bráa bok:P. den där som heter eclipse på engelska (twilight-serien).

träslöjd:jag blev klar med hyllan eller vad det är, idag. fick gå tidigare för att jag var så duktig:D.

svenska:skrev bokrecension från filmen som vi såg förra veckan. men jag missade den sista frågan:/.

lunch:ris med kycklingkebab.

matte:tråkigt, jobbade med några ekationer.

engelska:tittade på slutet av sjätte sinnet, har sätt lite av den förr. den är faktist välldigt bra!:)

no:hade vikarie. spelade spel:).

...och vi slutade. karolina och jag gick hem till henne men sen så gick vi tillbaka för att jag hade glömt "hyllan".

åkte hem och åt sen så ska jag snart duscha sen sova.

i går var vi och firade kusin fredrik och så fick jag chokladkalender av farmor och perra:D.



Grattis i efterskott föresten Fredrik (kusin).

hejdå!:) / RebeckaePettersson:)<3

målat naglarna idah:D

tjena! mittbena:P

tänkte bara slänga in ett litet inlägg bara sådär nu då:P :).

idag har jag städat lite och målat naglarna inte annat sjärskilt. målade naglarna i guld:D glitter-guld typ.

imorgon fyller kusin fredrik år:) så ska åka dit och fira han imorgon efter skolan då. slänger in ett inlägg och grattar dig imån fredrik;).




tänkte bara lägga in en grej som står på min önskelista:D

blåsapan monkieponkie:P

 

P-o-K!<3/RebeckaePettersson<3:)

(puss och kram)


new moon på fredag med klara:D

hej!

jag har inte skrivit de senaste dagarna för att jag har tränat till ett omprov i so... och jag klarade det!:D värsta bra!:P men jag var tvungen att klara det annars hade jag inte klarat so:n. på provet (världskartan ritas): G:37 men jag fick 45 och förr fick jag bara tretton. så det vra bättre:).

jag har gått i skolan och så tog jag bussen till mormor i fredags. det var mysigt;).

idag:
jag var på datorn på morgonen. var på msn och spelade nått spel. har bestämt med klara att jag ska se NEW MOON på bio på fredag efter skolan:D kan knappt bärga mig till dess:D. vi tar bussen ner till stan:).

senare idag:
jag var i valboen snabbis med syrran och mamma. jag tror att mamma köppte nått litet till mig som julklapp:) och så kanske jag får nått av frida (sis). frida och jag har köppt nått till pappa också:P:). också till isabella och fredrik:), var tvungen för att jag pratade med bella på morgonen i dag och hon sa att hon hade köppt nått till mig så då känndes det som om jag måsste köpa nått tillbaka.:) har nyss ätit och så typist av mig så har jag missat guds tre flickor så jag satte mig här vid datorn och gick in på svt.se istället och tittade på avsnittet som jag missade nyss. tur de:D att det finns dator som man kan se det på:), programmen som man har missat, ja på ettan bara då:P. ska nog spela lite spel nu:). syns herrå!

Hare, puss!<3/RebeckaePettersson<3:)

omprov slutprov, mera prov.

hej

idag är det tisdag och jag har so-prov (omprov på förra provet:P) på fredag och idag på sista timmen på no:n så fick jag plöttsligt ett till omrpov i biologi om två dagar, på torsdag men jag kännde inte igen det där som jag skulle plugga till så jag vet inte om jag har gjort det eller inte. men jag känner att jag vill satsa på det där so-provet istället. jaja, dagen har väll varit rätt "ok" i skolan-idag.

tisdag:

skolan:

kontakttid:vi pratade och fick lite information och sånt.

lästid: ja egentligen så skulle vi ha lästid (jag som hade längtat för att jag har bytt bok, bara denna vecka, till världskartan ritas, so alltså:P, för jag har omprov) men vi hade nått möte 8:a C och D i 415.

träslöjd: hunnit ganska långt med det jag håller på med:). snart klar..., hoppas jag.

svenska: vi tittade på film (livet är en slager, tror jag att den heter...?)

lunch: lite småseg. det var fiskburgare. känndes lite omringad av "fiender" :P.

matte: jadu! seg, välldigt seg men det gick ändå vagen:).

engelska: tittade på film (sjätte sinnet, mammas favvofilm, skräckis). karolina uppskattade inte filmen så mycket för en viss anledning. har sett nått litet av filmen när den här killen som det handlar om när han går på toan, det kännde jag igen och det där med när han säger till doktorn  "i can see dead people-jag kan se döda människor". superbra film egentligen:).

no: fick nyligen veta att vi har nått omprov som jag inte kännde igen i biologi. jag har det på torsdag om två dagar, gud vad irriterad jag blev, jag tänker inte träna på det asså jag vill satsa på so-provet som jag har på fredag inte nått himmla no-prov som jag fick reda på idag som jag ska ha om två dagar bara, ne där går gränsen jag har inte tid med det. irriterad:@!!!!

sen hem, ska titta på guds tre flickor (så jäkla bra faktist! kl 19.00 på barnkanalen:)) med karolina på datorn imorgon efter skolan. har missat några av de första programmen. jag lagade pyttipanna åt familjen och så åt vi. ska snart duscha, plugga till so:n-så jag måsste skynda mig om jag ska hinna-, sedan sova:).

goodennatten dåe!/RebeckaePettersson<3:)

på tredje boken:D

Hej, då var det skola idag igen:(.

min måndag har sett ut så här:

först skola:

språkval: jag var på datorn på nått mattespel.

so: vi pratade om droger och vi ska inte ha något prov nu innan jullovet men vi ska få reda på alla prov på måndagen inom so:n. ska bara göra ett omprov på fredag (världskartan ritas). det var nog det svåraste hitills. hoppas att jag klarar det. det var förra provet och jag har nyss fått reda på det som vi hade i fredags och jag klarade det:D, super!

bild: vi ritade, såklart. vi ritar ett rum. vi hade vikarie idag så det var lite stökigt.

lunch.

idrott: karro mådde inte så bra så hon gick hem. vi körde kondition och styrka. körde med malin och maja.

hk (hemkunskap): vi städade, gjorde glögg och vi tittade sedan på film. slutade lite före halv fyra, tror jag.

sen gick jag till karro, undrade hur hon mådde. sen kom mamma och hämtade mig där och vi åkte hem. jag har ätit mat och tittat på teve och så har jag börjat på tredje boken med stephenie meyer (twilight-serien). ska snart sova.

Hejdå!/RebeckaePettersson<3:)

konfirmation

Tja!

idag vaknade jag nio, väckarklockan ringde, jag skulle till konfirmationen idag. så jag gick upp och duschade, klädde på mig, åt frukost, sminkade mig och så åkte vi lite sent hemifrån men jag kom i tid:). konfirmationen började elva och vi slutade halv fyra, skitsent. sen kom anna gustafsson, sent. hon visste sen inte var jag satt så hon satte sig bara nånstans och jag satt själv..., eller inte hellt själv det var några anndra där, känner inte dem så superbra men men. gudstjänsten varade jättelänge, känndes så ialf. man fick ta med egen lunch så jag hade bara en smörgås med mig och en banan som fortfarande ligger i påsen där uppe. vi åt och sen så skulle vi prata och vi fick information om t.ex juldagarna i kyrkan, ska kanske gå med mormor i hille:) klockan sju tror jag att det börjar:O ännu tidigare, å härregud:P! vi lekte lekar också. anna kanske ska tvinga med mig på slalomläger eller vad det var, och jag kan verkligen inte åka skidor:/ så hur det går vet jag inte. vi pratade och slog upp biblar och knoddade allt om gud. hahaha su superintressant:D..., inte. men annars är det bra, konffan alltså:P. fick sjuss hem och mamma handlade också. sen hemma så jag åt lite titta på teve åt middag-igen eller nått sen spelade jag monopol, själv. är på datorn nu och jag ska snart titta lite till på teve, sen ska jag sova.

kram/RebeckaePettersson<3:)

bilder+dagen...

TJOHO!

(lägger in lite bilder. gamla bilder, sen förr.)

bara för att bella (kusinvitamin:P isabella) har gjort så fint:D<3333333333
redigerat de två bilderna.
jag och jag.

haha jag:P
pappa och hanns faster.

midsommar, i högbo.

skruva den som beckham, såklart!:P

jag:|
bikins som jag köppte i somras på gina

haha. bara för att vi är så snygga;P
hahhahahhaaa... den bilden bjuder jag på:D. sen i sommras när jag var med klara.
jäääääää! den bjuder jag också på.
i somras. karolina och jag skulle titta på hundvalparna.
tre valpar:)
underbara tvillingkusiner:D<33333333333333333333
the twins<3

ludwig  &  william
bosse
sis and i:)
hahhhaa. naaaaw<3333hahhhahahha. naaaw<333333333
i boulongern, spelade minigolf. tack alla för den underbara dagen i somras som vi hade tillsammans:)<33333333333
jag.

jovist lite bilder:P.
ska skriva lite om dagen så kanske det kommer mera bilder sen.

fredag:

skolan:
so:vi hade so-prov idag. gick väll ganska bra ändå, hoppas att jag klara det, det känns så ialf. man fick gå så fort man var klar med provet. sen gick vi till karro en stund så vi gick ut med maja (karolinas hund) en stund. sen gick vi tillbaka till skolan.

musik:vi tittade på film. först trodde att vi hade kommit försent men inte då:), tur det:). filmen (school of rock med jack black) var väll lite rolig så där.

lunch:vi gick direkt till lunchen det är bara ut ur musiksalen och in till höger, framme! det var någon makaron... nånting med köttfärs, blandat tillsammans, lite halväckligt faktist.

vi han hem till karro en stund igen, hon hade glömt tuggummi. tillbaka till skolan.

språkval (svengelska): tränade lite finska på datorn:D, var inte så bra sökte stavning på google.se. jag kan en mening utan till som jag kunnde innan. minä rakasta sinua-jag älskar dig<3 jag tror att jag stava rätt eller om det skulle vara mer a:n i rakasta...? aja.

minä rakasta sinua!<3

(hur får man bete sig egentligen, sjärskilt mot sina vänner...?/anonymt)

matte:gjorde några tal... tråkigt-.-

lästid:snart klar med . så jävla bra ju!;) måste ha fjärde och femte bara.

slut. tog bussen hem sedan. fan va många det är som går av där jag kliver av bussen plötsligt:O. inte van vid det:P. gick sista biten hem och åt mellanmål och tittade på . har varit på datorn (bdb, bilddagboken) och sen ätit middag och sen på datorn och tittat lite på idol och så. är här nu igen för tredje gången:), skriver lite här på bloggen och så. visste ni att det är rekord på hur många dagar jag har srivit i rad, fyra:D, bra där beckis:P. hahhahhaa...!

lova några fler bilder:

jag(:
foppa (storkusinernas hund)
bäzza... trillingkusiner:)<3333333
jag
charlie (grannarnas hund) sötnos<3
myskväll hos grannarna i somras
bosse<3
glass:D
bosse, honey!<3
sträck ut en hjälpande... tass!;P


ska titta lite på teve igen men hare!

KRAM/RebeckaePettersson<3:)


so-prov imån då:/

Hejssan!

det är så jäkla kallt ute, tillomed inne förutom nu för vi har en brasa uppe i vardagsrummet. tränar på so, har prov imorgon men jag kan det inte så bra. ska träna sen efter en varm dusch känner jag. det har bara varit skola idag.

engelska:det är sovmorgon egentligen men jag kom till skolan ca kvart i åtta. väntade med syrran, hon har spanska (6:an) före mig. karolina var hos doktorn så jag satt själv. varken malin eller maja var där, det är halvklasstimme men de kom sen till matten.

so:bytte sal. tillgänglig till datorer. träna lite på webbmagistern.se för vi har prov imorgon.

matte:berit var sjuk (läraren, matteläraren) så sture delade upp berits mattegrupp. maja, malin och jag hamna i dannes grupp. jag blev lite irriterad på maja på matten.

lunch:fisk och mos. (elin och ellinor stod i matan idag). gick hem till karro... sen, hon ville inte äta med mig.

språkval (svengelska): trökig! försökte lite matte men det gick inte så jag snodde en dator och lalla runt lite.

idrott:malin skulle egentligen vara själv, men maja hade med sig idrottskläder men hon skulle till kuratorn (antagligen så ska alla tjejer? i klassen dit). karro gick dit också så hon hade inte heller med sig kläder. men malin blev inte helt själv jag fick låna kläderna av maja.:) tack! vi hade faktist kul. maja var med en stund och spelade lite pingis med oss.

no:skrev av lite från tavlan. några av killarna typ jonte och matias och max koppla ihoh musik från mobilen eller nått till nån högtalare. vissa dansa:) och sjöng:D. hade lite skojjs sisådär i slutet av no:n. laborerade också, med nå koppar saker man skulle stoppa en i kallt- och en i varmt vatten, så skulle man känna och skillja dem åt.

har tränat lite på so nu och ska väll sova sen också. åkte bussen hem och så åt vi pizza hemma (jag tog kebab).

Hare!/RebeckaePettersson<33:)


bowling+matan

hola amigo, amigas! (eller nått sånt:P)

tänkte bara skriva lite grann om hur dagen har varit, så här:
först...

svenska: skrev lite stödord till artikeln jag håller på med om robotar.

no:först skulle vi skriva lite men jag hade ingen penna men jag fick ändå reda på svenskan att jag skulle vara i matan och typ skala grönsaker m.m med matias. matias skulle egentligen stå med ellinor men hon dök inte upp satt. jag gick upp dit till maten klockan halv tio tror jag, inte helt säker. så fick jag skala potatis och skära dem i bitar för det skulle bli potatissallad. matias blev klar med morötterna så han hjälpte mig med potatisen. vi fick torka bord, det var äckligt för det var ris och många spillde så det var ris över allt nästan. jag fick torka upp det men nästan hälften kom på golvet för jag tänkte inte ta det i handen, usch! det gick annars bra. så åt emellanåt. sen skulle vi bowla med klassen på puh:n. malin, maja och jag tog bussen ner till stan, vi var ett lag som tävlade mot varandra och jag vann:D super! va?

jag tog bussen tillbaka för att hämta väskan och så gick jag till karolina. vi åt och sedan gick vi till hennes pappa för att fixa oss och så åkte vi till valbo. jag köppte en maskara, samma fast vattenfast och så glitterspray och lite småsaker (julklapp) till sis. hoppas att hon inte läsaer detta före jul:O :/. jag fick sjuss hem och jag åt middag med familjen och så är jag här på datorn, ska snart titta lite på teve, andra avenyn tror jag, spännande, såg igår, får inte missa så jag måste gå nu hejdå! +grattis jonte:)

hare!:)/RebeckaePettersson<33

redigerat några bilder:)

hola!

jag har redigerat några bilder som ni kan få se men det är inte så många, men några:


så coola;) (mina tvillingkusiner)<3


xD <3


xD (ta inte illa upp:o)



jao jag hade lite långtråkigt sisådär:) men nu ska jag skriva om hur dagen har varit.
karolina skulle bort idag så jag åkte med bil med pappa till skolan, syrran hängde inte med hon har antagligen lite migrän. så jag fick sjuss till skolan. skolan var såhär: först hade vi:

kontakttid/lästid:lite seg men jag han sedan läsa lite ur min bok, när jag hör din röst (new moon). bara älska filmen +böckerna men jag har bara läst ettan och är på sista kappitlett i anndra boken. måsste läsa ikväll då:) spännande! :O.

träslöjd:som är lite segt oftast men det gick bra fasst karro inte var där. har nån sett henne?:O hon är lixom försvunnen, jag pratade med henne igår och sa att jag skulle vara i skolan och att hon skulle bort först och sedan skulle hon komma tillbaka men hon dök inte upp och sen när jag kom hem så funkar inte telefonen och mobilen tänker jag inte ringa med vill inte slösa men jag ska försöka igen sen. träslöjden, jag fick mycket gjort.

svenska:lite långtråkigt ja...! skriver en text en atikell som man ska redovisa imorgon. sedan försvann malin:O men hon kom tillbaka:p.

lunch:åt med malin, inte hon men jag, men sällskap då. det v ar köttbullar med potatis som jag åt hemma igår-.-

matte:inte bra, går lite trökt. vi håller på med ekationer och det går ju super:D (mer ironiskt sagt!).

engelska:vikarie så det var lite stökigt. så skulle man göra typ som nån tävlin man skulle översätta en massa ord.

no:prov som jag hade glömt, trodde att det var på torsdag:/, inte bra men jag sa att jag trodde att det var på torsdag men jag fick göra det ialf, kämpade, hoppas att det gick bra, jag försökte ialf. fick sedan gå tidigt efter man hade gjort det men jag väntade på malin som väntade på maja, sedan gick vi och malin och jag tog bussen.

hemma:så nu är jag vid datorn har nyss ätit, potatis och korv, ska ta en glass och sitta och plugga lite så jag lär säga hejdå nu.

hare, hejdå!

 

PoK/RebeckaePettersson<33


RSS 2.0