onsdag

hejssan! idag har jag varit i skolan som vanligt å ja har haft syslöjd hela dagen idag och så har vi haft lunch åsså har karolina slutat äta korv av nån anledning. vegg ne hoppas inte det! hu! hehe. nu lyssnar ja på musik hade ganska roligt ida som vanligt lite långtråkigt men ialf. jag gick till skolan idag det var asjobbigt mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara ja blev jättesnuvig å tårarna bara rann när jag gick åsså var det jättekallt, blåsigt och sminket bara rann ner eller bort så allt blev förstört. så typist! men ja fixade det sen ialf för så kan ja ju inte gå i skolan precis. på syslöjden idag gjorde ja en kjol ja blev välldigt nöjd med den å ja undrar om ja ska ha den imån men ja tror det får se. idrott imån då jusste torsdag imån jo dåere idrott. jaja men ska fortsätta lyssna på min bráa musik. om ni undrar så lyssnar ja på three days grace-are you ready haha välligt bra faktist tycker ja.

men syns!

ja men kjamen då!<3(:

sommarlov

har inget att göra så ja lägger ut bilder från i sommras. ojoj...:O

varit hos karolina


knäppt kort på mig själv:P
+bara älskar klänningen

spelat the sims! hade kulpåväg mot värdens sötaste valpar me karolina
verkligen ursöta!


80% bra bild
100% söt/a


älska bilden!<333333333
jag gör helt klart!(:
golfen, om nån undrar.


oj! jag kollar dig! haha ok ja ger mig sorry!
hihi.

varit på midag hos farfar och elisabethsov sedan hos småkusinerna william å ludwig
+
isabella å fredrik.

:O


Ludwig!
älska bilden!
jag gör! haha riktigt cool!!!!!!!!<3<3(:


William å jag:D
riktigt snygga;)


ger lycka
kännd dig lyckad! å ja menar det!


jag:)


åt jordgubbar me karro.

ja de var en månad kommer kanske mer senn måste såva godnatt å dröm sött!<3


syslöjd hela dagen+imån lite -.-

hej!
dag: hm va e det för dag hold on!, tisdag. haha onödigt men.
gick i skolan idag igår kom klassfotot å karro ville se så ja cyklade till hennee igår typ 6-7 eller nått sånt å sså stanna ja där en natt åsså gick vi till skolan åtta å vi började tio över. jag har haft syslöjd hela dagen lite långtråkigt sådär:/.
sen åt vi å haft rasster å så slutade vi typ tio i två tror jag.
ja gick hem och om någon undra så tycker jag att det e roligare att gå hem än att vänta på bussen så länge för ja har typ redan hunnit hem när den kommer.
så ja gick hem å då hade de anndra golf så ja gick ut på altan o åt mellis:p:D. wath you! hahhaaahahhaaaa!!!!!!!!
skolkatalogen har kommit också så jag ringde karolina åsså var ja tvungen att gå tillbaka bara en halvtimme att gå en då satt-.- ja skämmta.
så mamma hämta mig och sedan så har ja tittat på idol eller det är reklam nu men det har redan börjat nu så ja skyndar mig lite.
karolina skratta åt en sak på skolkatalogen men ta det lugn inte om er:).
om mig ne skojja! haha ne men ska duscha å göra iårdning mig.
typist missa en på idol nu men ja ska nog gå nu syns!
alla som undrara har bara typ 5 meter ner till golfen från tomten bara så ni vet:O.
haha...

men det är syslöjd imån också men ja kanske skulle villja ha musik istället tycker det e skitkul faktist! tycker om att göra saker som ja e ganska bra på som matte:D. gud nej glöm att ja sa de! haha!!!!!!!!

men hare!<3

ja borde lägga ut en bild på klassen menmen nån annan gång kanske men glöm inte att ja inte har lovat fatta!? hehe.

 

lägger ut en bild på syrrans klass istället, frågar först hehe för hon brukar oftas bli sur för det hade jag blivit ialf. ok skojja ja får inte. får väll hitta en annan bild då.

 

jaha å idol e precis slut men ska duscha nu då å sova så godnatt dåe!

anndra gången..., men hare<3


heyy!(pisst låter som syrran haha) sorry! //söndag

hej idag har jag typ inte gjort så mycket va i valbo igår me karro å ja köppte vinterjacka å dvd filmer som wild child å twilight å några till åsså köppte karro en filmkamera typ men jaja. köppte inget mer förutom lite smågrejjer som två par örhängen ska ha ett par imån:). usch skola imån ja orkar inte. ja tror de är nu på tisdag å onsdag som dom där ja "dagarna" är vad det nu kallas men ialf så kanske man ska stanna hemma istället å sitta på altan å titta på alla golfare istället;p gör så hehe. får se! hehe;). men idag har ja gjort lite matte eller rättare sakt lite matte typ hehe åsså hade ja tråkigt ett tag så ja gick lite, tråkigt. så ja har bara tagit det lugnt idag. skönt!(: (:

men hare!<3
om alla undrar så värkar jag kanske lite trög, inte på så bra humör och ja orkar inte berätta. so thats way!

kjamen!<3(:

sista timmen sög!-.-

Hejssan-igen!:p
jag har inte orkat skriva så mycket på bloggen för jag har varit lite trött och på dåligt humör. jag e lite deppig över en sak bara.
men jag har orkat gått i skolan idag ialf.
idag är det fredag så vi hade so först å vi hade soprov ida också det gick nog inte så bra jag är välldigt säker på att jag kommer få göra omprov:S jaja. men det kommer att gå bra eller bättre ialf hoppas jag hehe. :O  
efter so:n hade vi musik å jag trodde att vi hade musikprov idag också men det hade vi inte jag hade tur!:)
sedan lunch men jag orka inte äta för att? fråga inte! suck!:(
sedan efter var det svengelska,
matte usch!
hehe och lästid eller kontakttid den var den var urjobbig åsså bytte vi platser i klassrummet, längst fram aja.
gör inget.

missat:/dagar srry

oj sorry missat några dagar men jag har inte haft tid eller ja tänkt på det.

ida var det skola det sög-.- åkte bil till skolan gick en bit me karro å sedan vare lästid oså vi hade matteprov idag också. vet inte om det gick så bra menmen. svenskauppgift skulle man lämna in idag också var bra skrev kladd 15 sid från datorn bara 6 sidor. låter typ lite men aja. no var skittråkig idah ock sen så tog ja bussen me malin ska diskutera en sak me henne sen:). måste komma ihåg det. nu data och kanske ja hinner titta på idol i slutet ock så spelar ja farmville som inte går så där bra. ja kämpar vidare hejdå!<3

Torsdag. ::))

Hejssan!

Idah har jag nästan skrivit klar min fantasy berättelse elr ja har ialf hunnit en bit in i den.
Jag har haft matte å den var asrolig elr ja inte matten då såklart utan ja de får ni inte veta haha sorry. :p hemligt nämligen.
Men den var typ rolig på ett sett.
Sen hade vi so å då läste malin:) haha de va kul men ja ok lite långtråkigt, förlåt malin men de var bra;) sedan lunch å svengelska och de var då ja skrev klart eller nästan klart fantasynberättelsen. 
Sen idrott och dåe hade vi origentering, kom villse lite :s
.Men sen så har ja typ inte gjort så mycket ska göra läxan snart och titta på idol så svejs.
PoK (puss å kram;).)  //RP<33


första inlägget, bra där!:p/tis

haha deru maja å malin fixat tror ja. designe vet ja inte hur man fixar. osv med sånt typ. kanske kommer på det efter detta inlägg haha. ja å bara mig själv:p.

ida försov ja mig lite-som vanligt-.- haha men ja åt frukost å fick sjuss av pappa till skolan åsså prata ja me malin å maja, ja har fått bra kontakt me dem å de äger:O bra va? haha. ne men de e sjyssta (stavning) aja spela roll. de var ganska lång o trög dah men överlevde. ja lovar (tror ja) att ja inte kommer att skriva superlånga inlägg-eller ska försöka ialf. vi har haft kontakttid lästid sen å ja läser en lite konstig bok. hehe. åsså hade vi... ä orka inte skriva om skoldagen men sen så tänkte ja ta bussen hem efter no:n men orka inte vänta ja går hällre än väntar så ja gick hem asså ja har inte superlångt hem egentligen så ajja. ja gick hem å de tog int så lång tid men sen så ropa ja på bosse(min katt) han kom direkt jamande från garaget å jusste har svenak läxa till imån måsse göra men ja hara tränat lite rrå. har ätit å fatsre å lasse kom hit e här nu å vi tittade på idol. å inna har ja bakat chokladbollar(negerbollar) rrå. ska va me karolina imån ska fråga om vi kan baka igen då. mina chokldbollar blev ialf lyckade de va goda så malin min fatsre rrå å lasse fick smaka godskända! supér (franskt uttalande) :p hahaaaaaaahahahhaaaahaaaaahahahahahaaaa. jaja haja men ska sova tror ja eller ska gå upp. men hejrrå dåå.

kjamen!<3/RP

bild på mig dåe!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0