vart ska alla vara sista april? kommentera:)

hellu! ja, jag skulle försöka ett tag med att ta och skriva lite - eller ja.., mycket - oftare men jag har glömt och så har jag inte så mycket tillgång till dator och ännu mindre internet.

ja. jag har börjat att cykla till skolan nu på morgonarna.

karro har flyttat nu:).

inte för att det hörde till...:O   ???

jag vaknade
och sedan cyklade jag till skolan

Måndag:
språkval: tittade på film
no: läste och vi ska börja att skriva om plaster
bild: håller på att rita med någon serie
lunch: dryg...-.-
matte: räknade:"D inte kul...-.-
svenska: skriva brev till karin-.-
träslöjd: dampade. hade skitkul. super duper kul! super super duper kul!

sedan cyklade ja hem. super duper duper kul:P

målat naglarna och ska nu äta. och så dampar jag med min kusin m.f. på msn:P

:P hare´ gött/RebeckaePettersson:)<3

skola-.-

hellu!

jobbig dag idag. gick upp tidigt för att gå i skolan. cyklade iväg halv nio och kom ganska precis men jag skulle bara fixa håret efter m.m. så jag kom till klassrummet lite försent. jobba matte till 12. så cyklade jag hem och så har jag skrivit lite dikter:). fixade mat till syrran och mig och så annars har jag bara varit på datorn. har nyss tagit ur linserna. går skitbra nu!... med det. är inne på msn nu. bjuder på några bilder...:)





kram/RebeckaePettersson:)<3

04-04-10

hejsvejs!!!

jag vaknade vid tio-tiden idag och så gjorde jag iordning mig och så gick jag ner och lånade pappas laptop så jag har skrivit lite här på bloggen idag redan. chattade med några på msn och tittade på bilddagboken. tydligen så är det någon som har kommit in på min bdb och kommenterat på en annans. sorry för det men jag rår inte för det. så har bytt lösen på det ockå. åt frulle vid elva och fortsatte med datorn sedan. ända tills fyra. då stängde jag av. sedan vid fem kom mormor och morfar. de skulle äta påskmiddag här. men det blev ingen riktig påskmat utan någon ungsgratinerad kyckling med ris och som efterrätt blev det marängsvich. sedan tittade vi lite på tv och så åkte de hem. jag är väldigt trött så jag ska nog kanske titta lite på tv och sedan så måste jag ta ut linserna och gå och sova. lite drygt med linser - att sätta in och ta ut dem - men annars älskar jag det:)<333.

godnattkram/RebeckaePettersson:)<3

Saknad eller inte saknad? i´m I yours?

Jag vet varken ut eller in.
Ärligt talat jag saknar dig med.
Jag vet en sak iallafall och det är att man inte kan lita på dig.
Alla chanser är tagna, dem är slut.
Vill se dig, vill le mot dig.
Jag tittar inte på dig, jag ler inte mot dig.
Jag längtar tillbaka till en tid, en plats som aldrig jag kommer att finnas i längre, aldrig någonsin.
Jag vill gråta, jag vill skrika ur all min besvikelse men jag låter bli.

Sms: jag saknar dig:(<3







Jag är stark                 I am strong
Jag har mod                 I have the courage
Jag vill fortfarande tro    I will still believe
Tro på mig själv             Believe in my self
Jag vaknar med kärlek     I wake with love
Jag somnar med hat        I fall in sleep with hate

Am I still yours?
I love you!

Ge det en chans låtarna handlar om romans

Har tyvär ingen bra rubrik än men kom gärna med förslag så är den helt klar:)

Det är lätt att gråta
till Dead by Aprils låtar

Som texterna är
låter det bara som besvär

Lyssna och hyssa

Tänk och stänk
alla tankar och tårar

Ge det en chans
låtarna handlar om romans

Jimmie    Marcus
Johan     Alexander
och        Pontus
de får alla en puss    :P

Glad Påsk!

hellu!

ja, glad påsk på er alla. det har varit skärtorsdag, långfredag och igår var det lördag, vill säga: påskafton. påskafton: ja, igår var jag och min familj, samt malin (min faster) och lasse hos farmor och perra. vi åt den vanliga, hederliga påskmaten. jag erkänner att den är god och man kan nog inte riktigt trötta på den. inte jag iallafall. även om det skulle vara så att om jag sa det:P... jag fick mycket påskgodis och vi fikade och åt tårta därefter. jag tyckte att det var lite synd att jag inte fick träffa småkusinerna, samt minikusinerna och marie (faster) och johan. annars var det okej och vi kom hem ungefär vid elvatiden. jag gick och sov därefter. var valldigt trött för dagen blev välldigt flummig och då menar jag det verkligen! har gråtit av skratt. så allt smink bara förstördes hela tiden. orkade inte bry mig tillslut för alla som var där vet ju hur det var. åh, herregud! jag säger då det:P...

har inte så mycket mer att säga... skriva*. men jag måste bara lägg ut en asfin bild på mig sen igår!



Glad Påsk/RebeckaePettersson:)<3

p.s. säg till om ni vill ha en kopia;)

långfredag...

hej!

snart är det påsk. vet inte om långfredagen räknas med som "påsk". iallafall så har veckan varit bra. har gått i skolan. i måndags så åkte jag och mamma till specsavers. så jag har skaffat linser:). funkar jättebra. men det känns fortfarande som om något saknas så jag har inte riktigt vant mig ännu. i tisdags var jag i kyrkan på kvällen eftersom jag inte gick i söndags för att det var konfirmation. mådde illa i söndags. så på tisdag kväll gick jag i kyrkan och vi sjöng och gick på någon påskvandring. i onsdags så var det so-prov. gick väll sådär. klarade det precis - som vanligt-.- jaja, bättre än att inte klara det alls. frågorna var svåra men sveriges landskap gick bra:). klarade alla svenska landskap faktiskt. igår slutade vi i skolan så nu är det påsklov. jag slipper inte skolan för jag känner att jag behöver lite matteträning men jag känner ju att det är bäst för mig. så, jag vill ju klara allt. matten är tuffast:(. jaja. idag har jag gått i kyrkan igen. de spelade. någon orkester i strömsbro. det var faktiskt jättefint. lite långtråkigt men det är det alltid. det var två till konfirmander. juste! jag ska även skriva in sidan på konfirmationslägret 2010. så kan ni gå in och titta lite:).
http://konfablogg2010.blogspot.com/ kanske att ni ser att jag är med på en bild:D:P:O. idag så har jag annars ätit, nyss och målat naglarna. lite påsktema på naglarna:P. bjuder även en bild på det och en på mig:). har lixom linser på bilden så därför.



kommentera gärna. kramiz/RebeckaePettersson:)<3

RSS 2.0