humör: glad!:)

hallå, hallå!:)

sitter här i vinterjacka och dem försmå tofflorna är på. men jag behöver dem! den här dagen har varit rätt nice. förutom i morse när jag skulle gå upp. det kännde jag verkligen inte för! jag vet inte vad det är som får mig att acceptarea denna kyla i huset. 15 grader kallt på morgonen. inne! jag kollade på klockan som var halvsju... då gick jagupp och stte på mig en tröja sedan huttrade jag så jag fick tag i min katt bosse och gick tillbaka till min säng och drog täcket tätt, tätt intill mig. bosse fick ligga utanför och sova. efter ett tassade han ner till matskålen eller något annat som han blev nyfiken av. katter är så nyfikna av sig ju! sedan vaknade jag sju och fick panik. skippade frullen och skrapade bilden tjugo i åtta. sedan bar det av tills skolan. lektioner hela dagen... körde ett lyssningsprov på musiken - omprov. det gick galant!:D stolt! hade alla rätt tror jag. nu ska bara karro göra det. hon ska klara det har jag bestämt därför ska jag med henne hem efter skolan imorgon och så ska jag peppa henne till hundra tusen!:") ska plugga musik med henne imorgon då. hoppas jag ialf!:) haha! jag förljde med henne hem idag oxå. vi snackade en massa, chillade bara. åt, åt. snackade ännu mer - hemligt... ;)
näh, nu ska jag gå. pappa ska fixa mig en ny mobil. en sony ericsson - xperia tror jag att det blir. blå. hare gött!

syns<3

the z-knapp.. ;)

ska nu kolla klart på top model 14. säker på att det är nya program. sedan ska jag plugga lite musik. måste kunna när, vem, vilken låt tills imorgon.


later!<3

part 1, 2 ??

vilken är bäst? tyck till!!:



(lite efter bara menmen.. :p)

kram:

nothing for me.

hej, jag kom inte tyär iväg till sandviken ändå. jag gick till bussen. när den var nio minuter försenad så kollade jag på busslistan och såg att det var fel. jag hade kollat på tiderna för vardagar. då blev jag så himla sur och jag gick hem med skam. sant  jag skämdes. jag hade kollat fel och det var bara dumt av mig. attans! småsurig och irriterat vände jag på klacken och gick raka vägen hem. vägen var inte plogad heller. jag frös om mina fötter jämt och ständigt. fy! jag verkligen, verkligen avskyr kylan! mina händer börjar bli lite lätt fnasiga. heter det så?!:o aja watever!:( annars har jag bara kollat hela dagen på the hills. såg på de senaste. sedan ett live och några gammla. dem visar lite av varje nu på helgerna eftersom jag har hört att det är dem senaste. ialf nu för tillfället tror jag. egentligen har jag ingen aning:P. lägger in bilder någon annan gång. ska sova. godnatt.

fullt upp!

detta har hänt i mitt liv idag:
jag fixade mig och sedan lämnade jag huset med mammi och åkte iväg för att hämta upp karr, ellie och hennes/deras mamma. därefter lämnade vi det och åkte till eriks hjälpen. hittade lite saker där. fyra böcker. oj, dem har jag tyvär glömt att knäppa kort på. men senare då...
menjag hittade lite kläder ialf!:

40:-
storlek: s
den slutar i midjan:


35:-

det var en till tröja, en blå. men den hade jag glömt att knäppa kort på.
jag har en till sådan fast svart. den kostade 35:- + fyra böcker. det blev 20 spänn. det var bland annat "babbeldrottningen", "på spaning med bridget jones", "2 systrar" och en till som jag inte minns vad den heter.
sammanlagt: 131 spänn. skitbilligt ju! jag hittade saker som som såg hyfsat bra ut, rena och fräsha osv...

sedan åkte vi till valbo där jag köppte:

tubscarf - äntligen! äntligen äger jag en. vad jag har letat runt efter en sådan. jo, det var faktiskt svårt. tro det eller ej! men det var det. antingen har jag inte haft pengar eller så har dem varit slut. men finaly!
99:-


kjol på rea:). gillart!
50:- (99:-)
bär upp den såhär:

jag vet att min haka försvan:( vilket bara var synd.
mönstret:

black and blue ju!


den är i orange färg men blixten gjorde så att den nu är mer rosa på bild. den var på rea den oxå:).
99:- (199)

sedan lite egopics:


peace!<3



ska sova! ska på skyltning imån. tar 41:an till sandviken. tidigt!-.-
kram:


- snowing all day long

jag har msn som första sida. det är mest en massa reklam överallt tycker jag. men det finns tre olika saker som dem visar, det bläddras från sekunder till sekunder. detta hittade jag nu:
http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=100225

helt galet. det har har gått ett år nu sedan hon gjorde alla skönhetsoperationer. gå in på sidan strax där ovanför och kolla på alla bilder samt text.


( knasig bild till höger:: )



today:
skola, sedan fick jag vänta ett tag på bussen. hem. inte orkar jag mycke nu. ska sova tidigt, ska oxå upp tidigt imorgon. längtar^^ !!



helt sjukt! jag kollade på the vampire diaries igår och det var så fucking spännande ju! verkligen älskar det programmet! jag tackar gud för det!;o :)<3


pics of the day:



det blir nog bra:) puss<3

--


finally!

... att det kanske äntligen börjar funka att gör aom bloggen. jag har försökt lite ialf. inte nöjd - än!

men ska kolla på:

THE VAMPIRE DIARIES nu:




puss!


damn cold this time of year

...värre blir det - antagligen - tyvär.

Hallå där:)
hur är det med alla såhär års nu då? verkar som många förskylningar härjar. bästa vännen ligger hemma i snuva.
vet ni vad? jag ska ta och äta nu...






...sådär efter en kvart sisådär: det var en av mina favoriträttre- köttfärssås och spagetti:). mumsigt!

skola, today:
lektioner:
no: film om onani och raggningsrepliker om ni vela veta:"o
id: mådde och mår fortfarande illa. kännde inte för att hoppa och skutta runt i en idrottsak full med folk. em... näeh. jag avstod... så jag satt i korridoren med maja och snackade om gymnasieval osv...
so: läste anteckningar om ett nytt område: första världskriget.
lunch: med maja och sofi. åt: potatis o fisk - ärtor till. haha!
språval: där körde jag ett gamalt nationelt prov i matte. gick såååådäär.
syslöjd: kämpade på det sista som är kvar nu. bara en liten text kvar som ska sys fast och sedan ska jag bara göra något av det. ni som vet hur det ser ut och sånt... vad ska jag göra med det? - en tavla, en kudde?
hem! tog bussen hem.
gick sista biten hem, när jag kom hem såg jag en tidning från kicks. äntligen! äntligen lite erbjudanden och en tidning med lite olika tips. jag har för mig att dem har hoppat över en månad, eller inbillar jag mig. jo, så är det säkert.

nu ska jag ta och njuta av min sista chockladbit - marabou - som jag fick i söndags:) har inte vart så sugen på att äta onyttigt. okej, där ljög jag stort! men jag försöker låta bli ialf.



vet ni vad?! jag har funderat på en sak. tror att jag ska tona håret. hoppas sofi vill hjälpa mig bara. jag behöver någon som kan sånt. mamma vägrar röra mitt hår. det blir mörkare, det har jag bestämt:). men hur mörkt? - det vet jag inte.
- TYCK TILL!!
...och jag hoppas verkligen att hon har tid före jul! jag måste fråga.

en knasig sak: en ovana: att jag kluddar upp lyrics framför spegeln i badrummet när jag borstar tänderna och försöker att sjunga det. händer ofta:"d. haha!


jag tänkte uppdatera ett litet inlägg tidigare på majas iphone:)... men det gick inte att få in text eller nått:"(... villket var synd!!


älskar denna "sång"<33:


puss:

saker jag måste göra innan jul...

...är att:
- va med kevin, karro, klara
- klara av matten i i skolan
- alla betyg
- so-provet måste jag klara!!
- musik-prov nu på onsdag
- lördag: köpa saker med karro=)
- söndag: skyltning i sandviken
- köpa ett antal grejjer
- skaffa på nått sätt; reäla skor så jag klara mig i vinter - är så jävla trött att jämt frysa om fötterna!!
- bli klar med julklappslistan till släkt & vänner
- baka pepparkakor med family:)
- och tusen saker till!!!


//

it does fit!

hej, jag håller på med lite saker här och ska försöka avsluta... om det nu någonsin kommer att ta slut.
har mått illa hela dagen så jag skippade idrotten. jag har fortfarande spykänslan kvar. det är säkert något virus eller nått... hoppas det försvinner från kroppen snart. men jag ska fortsätta nu så det blir klart. jag kan tyvär inte berätta vad det är. det är hemligt för mina småkusiner isabella och fredrik. usch vad jag avslöjar för mycket nu känner jag. hahah!

btw så var jag och hälsade på mormor efter skolan:). tog bussen dit och åt gott + hämtade en lampa uppe i lägenheten ovanför. själva lampan passar jättebra in i mitt rum med hur den ser ut och sånt men jag har tyvär ingen lampskärm som passar:(.

detta visade frida mig igår:
http://svtplay.se/v/2244240/gavledala/23_11_19_15_svt_gavleborg?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2244247/sb,p103302,1,f,-1

vi hörs!<3

sjuk

tjo, skriver lite snabbt nu. uppdaterar imon.
inte hänt mycket idag. sjuk idag.

bye<3

en stor besvikelse:"( // D´: // :@

längtar en otroligt massa till juleeeeeen. så jag bliiiiiiiiir gaaaaaaaaaalen!!:(
vill ha en bra jul.., hoppas jag - att den blir. snart läst klart denna bok:
snart klaaaaaaaaar. och det jag vill säga är att den suger faktiskt, hårt! en besvikelse på att det är så mycket som inte liknar ett dugg frn tv-serien.
Disappointed!
handling:
Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. När hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.

Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden – Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.

Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga – nu som rivaler om Elenas kärlek.



medan jag sitter här och nu funderande på den andra boken:
..och jag hoppas verkligen att den är mer lik. för det första är hon inte blond i tv-serien-.-
även om boken är skriven först.
handling:
När Elena förälskade sig i Stefan Salvatore visste hon inget om den mörka hemlighet som han burit på i århundraden – att han var en vampyr. Hon kände heller inte till hans farlige bror Damon och hur hon mot sin vilja skulle dras till honom. När det till slut var för sent befann hon sig mitt i en kamp mot ondskan. En kamp som slutade med att hon offrade allt för den hon älskade.

Stefan och Damon är de enda som vet vad som hände den hemska natten som förändrade Elenas tillvaro för alltid.
Bröderna är dödliga fiender med ett mörkt förflutet av hat och stridigheter. Frågan är om de kan återförenas för att stå emot de mörka krafter som nu hotar det lilla samhället Falls´s Church?

- jag fattar ingentin om denna handling. faktum är att jag inte har läst den ännu. låter som den är lika dålig-.-
det får mig att verka så sur, grinig och framförallt: arg!:@
morrrA!!

nu längtar jag tills på torsdag! - verkligen.



..längtar oxå till helgen:

lördag: va med karro. handla lite vintagekläder tror jag:). sedan kanske jag åker till ikea - igen - med mamma. hoppas ialf. har inte frågat ännu. ska ...   NU!!...

söndag: med kevin.. tror jag:). hoppas man kanske får låna summerland:o?! det är en film. en tv-serie som gick för några år sedan. vid tio-tiden har jag för mig. haha! åh, vad den väcker minnen. minnen med karro. när hon bodde i sätra. sofkuddarna:"D hahahahahahahahaaaa!!::""
Summerland:
söt och så:)
gamalt fint program och så. =)


fejkad bild eller vad?! aja, den får duga. fanns ingen annan bra heller som funkade att se osv.



sedan hittade jag denna bild på google när jag skulle kolla efter annat:P   :
OMG... hittar inga ord?;o

-

I´m trying

Jag försöker, men det går inte. Det finns något som jag ville leva upp till. Något att nå, något uppe på toppen.
Jag finner mig alltid längst ner och kommer alltid att göra det.
Någon vill inte att jag ska lyckas, någon försöker att rasa samman allt, öppna de sår som snart läkts.
Jag bara undrar hur en människa kan vara så grym?



(Bloggen verkar inte heller gå något vidare bra:"@)

vrf?


sjukling här:(

sjuk, idag:
- data
- tv
- chilla
- sova
- maaaat!



ska onda vidare mig... -.-


allt är så mörkt nu.

har börjat fått igång med rummet. fått igång pappa med att sätta upp tavellistorn, och det blev mer än så. pang tjong.
ska surfa vidare.

(bilder blir av senare dock)

hejjdårå:

- rebeckaepettersson

Hemlighetsmakar´n //önskelistan 2010

Just nu: sitter jag vid köksbordet och lyssnar på musik. det är darin på i hörlurarna eftersom päronen kollar på Beck. jag håller även med att fixa lite låtar på datorn eftersom.. ja, det är hemligt;) ni får veta om ca två månader - om jag kommer ihåg vill säga. haha!:)



Idag har jag varit till rusta och ikea med mamma.
rusta: 2 lampskärmar + en ryamatta som bosse blev förtjust i.
ikea: gardiner.
knäpper kort på hur det börjar att se ut i mitt rum nu. men först ska jag bara sy upp gardinerna och ta hem en bordslampa från hille och så ska jag även sätta upp 2 vita tavellistor på väggen, ovanför sängen ska dem sitta:) så ni vet det. hehe..




detta var av lite som jag gjorde i förrgår, om jag nu minns rätt.

pepparkaksinspererat faktiskt, nu såhär dax i november:P


detta är min önskelista till jul, som jag ganska snarast ska skicka i form av ett mejl till mina nära & kära.
annars kan man kolla här oxå:) här kommer även lite adresser till saker och ting: (som tillhör önskelistan)

spegel: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10135517
frams.:


mobil: http://www.elgiganten.se/product/mobil-tele-gps/mobiltelefoner/E15IBLUE/sony-ericsson-xperia-x8-bla?Selected=Specifications#tProductTabcontent
frams./baks:


kamera: http://www.elgiganten.se/product/foto-video/digital-kompaktkamera/DSCW330RED/sony-dsc-w330?Selected=Specifications#tProductTabcontent
frams.:


baks.:

jag har glömt att klistrat in en regnbågsfärjad liten lapp i min önskelista där det ska stå att jag oxå önksar mig en byrå:

byrå: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00053932
frams.:


sedan vet ni väll att jag fyller år oxå?!;)

(haha!!)

ska surfa vidare då. syns!<3


Chocklad:")

hej, hopp!:)

jag har målat naglarna nyss, i chockladfärg.
och bosse sitter här i min famn och gosar med mig:). hehe.. kanske inte frivilligt då men.. aja.
sedan har jag kollat runt lite. kollat om limewire funkade.. och nej, det gjorde det visst inte. hm!:@
sedan har jag märkt att microsoft word inte funkar heller. och att skiva ut önskelista som jag har fått av mina småkusiner. nej, det funkar inte heller. jaja.

tyvär kommer jag inte att skriva lika mycket längre. jag måste fokusera på skolan. jag har nyss "beställt" - fixat kanske låter mer rätt - med meta.

igår var det öppet hus på vasaskolan. det ligger mitt i stan. jag åkte bil dit med både mamma och pappa. jag såg även några från stigslund där. ganska många faktisk. jag gick till uthuset, två trappor upp, till tredje plan - längst upp. det var trevligt där. det läskigaste verkar vara mörkrummet. oj, jag kanske ska skriva om vad jag vill gå - kanske. det är så svårt. men jag funderar på - och det var det som jag kollade uppigår - bild och formgivning. min bildlärare lotta, hennes dotter går första året där nu har jag märkt. det känns skönt för då kan jag nog prata lite med lotta om hur hon trivs osv. bara det är en liten lättnad tycker jag. oj, egentligen var det inte meningen att jag skulle skriva så här mycket menmen.

annars funderar jag på att bli målare/tapetserare och gå i min farfars fotspår. har hört att det är bra lön oxå^^ det gillart jah!: )

jag önskar er lycka till alla nior!:")

cry for this?

http://www.tv6play.se/play/236416/?autostart=true
hoppas det funkar för er, att kolla!

hiedå

old memories

Hej, jag har inget spec att göra. förutom en massa plugg!;o. men det får vänta:p
så länge tänkte jag bjuda en liten bit av mina minnen, tankar osv..:

frida och jag i leksand sommarland (ca 2-3 år sedan)
på bilden paddlar.. nejje, vi trampar båt:P (eller vad det nu kallas för).


här var vi på väg med familj till..? minns tyvär inte. syster är den underbara fotografen for the moment!<3

haha! OBS.. gamla bilder!


hoppas inerligt att jag fick lägga ut den för karro:S
som ni kanske ser vare från någon halloweenfest hemma hos mig.


:")

härlig bild!!




här var det sommar och sol:)
längtar tillbaka. hinner inte mycket med dig klara vilket är synd. du är ärlig och man känner sig trygg och säker i ditt sällskap. VIKTIGT: halsbandet är borta, det som jag har på mig:"(


(t.v): syrran och (t.h): Jah.                       ( -||- )
place: hos mormor:)                           place: torpet. (hemma)


sorry sis för denna bild:/
men hon brukar oftast inte gå in på min blogg, så förhoppningsvis märker hon inget^^
MOOAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!


ett ord: FRUKTANSVÄRT!!:@ ??


bild från 6:an:)
när vi var på klassresa i sthlm:)

:o


mina vackra tvillingkusiner<3
tror att dem har min näsa?!;"o


här är dem i en nyare variant!<3

:"D




fy!:@





VINDEN KARRO, VINDEN! :O :O :O :O :O :O
HAHA!!:")


gammal "målning" ;,)

ska plugga nurå!

pussen o kramen:")!:


busig tjej:")

Hej, hallå. har varit i skolan idarå. sedan tog jag bussen med karro hem till henne. vi busade lite osv. här kommer bilder ialf:)   (mest egopics):

vit t-shirt - bikbok
tröja(över) - new yorker
jeans - ginatricot
halsduk/sjal - upphittad från gamla huset:)


scary bild:S
det lix ba´ blev så.




bye<3

på skoltid:o

var hos farmor och grattade henne igår med familj och släkt. trevligt. gott fika osv.

lektionen slutar nu^^

Hilleville<3

Tja! har varit i hille today. jah, today:
pappa lägger om ett tak. mamma o jag åkte dit och fikade. sedan gick jag upp till övervåningen (ett litet place där jag och familjen bode i några år förr i tiden:")) vi har inte riktigt rensat ut allt och jag tror att jag ska flytta dit när jag blir äldre. jag lovar att knäppa några kort hur det ser ut, men en annan gång.
här kommer bilder från idag!:

inann vi tänkte åka. om ni undrar så är mössan från bikbok och kostade kring en 50-lapp.


hittade denimvästen i en garderob i sovrummet.


cool tycker jag:))


detta hittade jag oxå!: skortan och skärpet.



hittade denna bok i bokhyllan i hilleville. hoppas den är bra. den är uppdelad i två delar. andra heter nyckeln till friheten. har sett den filmen i skolan. jag minns den inte ett dugg nästan men jag minn att jag tyckte att den var bra!

jag hittade även en hel karton med skärp. äntligen! jag har inga:

den näst längst till höger var min favorit. älskar det fantastiska mönstret! älskvärt!



vi får se om jag använder denimvästen imorgon.



ska snart sova! men innan dess ska jag berätta om att jag hittade en kavaj oxå. egen skräddarsydd. mamma hade den när hon var i 20-årsåldern. ganska gullig. sedan fanns där en stickad tröja som sticks som fan! den har mormor stickat:). ducktigt av henne tycker jag. den är ändå härlig men.., men det är axelpuffar på den. det är synd. det brukar vara fint, men dendära är enorm! men mysig.. vet inte om jag vågar använda den vilket är synd. det vore en ära att använda den och göra mormor stolt. även mamma, det var hennes. hon använde väll den på 80-talet eller nå.

sova nu!

vi höres!<3


Hela veckan lång.

Hej!

åh, jag borde skämmas:O. har inte skrivit på ett bra tag. jag har inte orkat. det måste vara ända anledningen + att jag inte har haft tid.

denna vecka har jag haft prao. karolina och jag har varit och praktiserat i en mataffär i valbo - tempo. det var rätt ok. det måste ha varit den roligaste praovecka. karro instämmer. för det vet jag:P hahah!! jag måste oxå försöka att hitta en header. måste göra en. jag tror att jag har en som skulle passa bra. men vi får se..

måndag: sov jag över hos karolina. sedan skjutssade pia oss dit till "jobbet". vi visste först inte vart det låg så vi bestämmde oss att ta bilen ist för buss. det känns så konstigt att ta bussen om man inte änns vet vart man ska riktigt. vi hälsade på personalen. de var riktigt vänliga och så. sedan tog karro och jag bussen till stan och 3:an hem till henne. vi gjorde lite saker m.m. sedan hem. mat. tv. sova.

tisdag: vaknade jag av väckarklockan ringde kl: 6.00. härligt^^ ! då klädde jag på mig, åt frulle, sminkade mig + fixade håret osv som alla mornar. sedan gick jag till bussen. den kom ca tjugo i åtta. sedan 1:an till valbo när jag väl hade kommit ner till torget - /stan. jag kom dit kl: tjugo i nio. vi börjar nio. körde på. det kom varor hela tiden. man hade alltid något att göra. slutade tre. tog bussen hem.

onsdag: buss. jobb. hem. tror att det var den dagen som karro sov hos mig;S / :O (tis-ons).

torsdag: skynnndadeeeeeee mig till bussen. småsprang och klockan var lite över tjugo i. jag var snart ut på gatan och skulle sedan över och till busshållsplatsen. då åkte bussen förbi. jävlar!! fan va jag svärde, skrek och då vände jag hemmåt. massade mig hem i myrsteg. om dagen skulle va såhär då vet inte jag alls.. jadu. karro och jag var inte heller så på bra humör för varandra. vi bråkde gårdagen om vad vi skulle göra. vi ville olika saker. det var onödigt och jag skäms över det. vi var trötta och vi packade upp frysvaror och det var inge kul. men jag var berädd på att vänta till halvtio-bussen ialf. pappa kom med bil på vägen. han sade att han skulle skjutssa frida till skolan och att en kund skulle komma om åtta minuter. han är bilmekaniker och driver ett eget företag. själv. om ni har vägarna förbi uppe på näringen. ö näringen. ni kanske har sett skylten. haha! någon har kladdat dit något bokstav eller två. nu står det bög nä ingen. haha! det tycker jag är roligt ialf:")
http://www.bilservicenorr.se/
forts. på torsdagen: någon av personalen kom skrikande. jag följde ljudet. vart det kom ifrån. det låg en stor råtta under en ugn. ingen ville ta bort den. jag kände mig tvungen. haha! den hade en låååång äcklig svans och småblodfläckar omringade råttan. jag tog några diskhandskar och lyfte bort den. men söta små gulliga, oskyldiga, livlösa ögon hade den. söt ändåju. det var lite svårt att ta bort den eftersom den hade klistrat fast sig i golvet:S. aja.. jag fick ialf sluta tidigare bara för det:D. sedan buss hem. fick vänta mer än en halvtimme. gick in till indiska och staduim. kollade bara lite runt. sedan gick jag till bussen. mötte anna där. även anton. sedan kom det fler igenkända ansikten. åkte hem. fixade lite smått - håret bl.a osv.. sedan åkte jag and the family mot sandviken. faster malin fyllde år nämnligen. ganska många där ändå. förutom faster(gudmor)marie och johan och även en av tvlinningkusinerna william var inte där. de hade åkt till akuten med william eftersom han hade klämt lillfingret i en av ytterdörrarna. den var verkligen tung och dörren var stängd medan william stod kvar där. det visade sig att lillfingret stod åt ett annat håll:S. stackare. bella berättade allt. men isabella, fredrik och ludwig var kvar. farmor (mormor - för dem) och perra var kvar och de skjutssade hem dem och så. här kommer en massa bilder:

bosse<3


jag & B.O :)




bosse<3



supergullig bild på karro^^
hon längtade till lunchrasten:P ..och det gjorde jag med. - överväldigad!


me and kakan:)
                                   <3


först tänkte jag börja med karros glass xd. 88:an :)
smarrrrriigt !!


äcklig, stinkande tröja:(


karro jobbar hårt! :")


lixom jag! .. eller?o.O


bakpulver kan vara roligt.



resultat efter hårt jobbande!


grönt.


bosse vräker:P
                                          <3


Ludwig<33



hm.. vilken ska jag välja?


nöjd med valet. haha!^^

..och här kommer den svåraste delen:

..att ta förväl!


haha! men om man kramas för länge vill han där ifrån:"P
                                                                       sötoo<3



fredag: "jobb".
inann vi skulle gå hem skulle jag ta ner en pall från liften. det ver tyvär glögg som inte stod så bra till. jag körde ner den och flera glöggflaskor - glasflaskor - och de åkte till golv. fram med mopp!
skurade golv. sedan hem till karro. sov över där. ..och så fick vi välja något för 100 kronor var:D. snäll dem var, veckan har varit väldigt rolig!

fler som har haft en bra praovecka?=)

lördag:
 hos karro.

peace:

Så många minnen. Järvbo.

ska snart sova så jag orkar upp imorgon till praon. karolina och jag ska praoa på tempo i valbo - det är en mataffär.

idag har jag varit i järvbo. det är en som har dött och huset står fortfarande kvar med saker som pappa hämtade.
lite onödiga saker tyckte jag menmen..
här kommer ialf bilder från idag (tyvär så är det suddiga, mörka bilder eftersom det är knäppta från min mobil. haha!):

utsikt från köksfönstret - järnväg.



köket



detta har jag tagit beslag på - ballerina kladdkaka:d



joy:). fick reda på att han är två år.


vi stannade av i högbo kyrka.





vila i frid gammelmormor & gammelmorfar.


Euuwwwwww

Vad tycks sj?  : 


Sthlm - så vare

Ja, jag åkte till stockholm med vävaren på torsdagen igår.

ser ledsen ut på bilden men kanske för att det var så tråkigt långt väntande. men taggad var jag och även glad;)


:kollade på Avatar, tyvär såg man inte mycket och oskars mössa var ivägen:( ivägen väldigt ofta:"(


men för det mesta så läste jag:)


ganska mycket, en del


men jag fick lägga ifrån mig tidningen för det började att klias så förbaskat j*vla mycket på foten. under foten. med skor på och allt. jag fick panik och började att knyta upp skojäveln och aa, skönt, härligt x")



och så gick man runt där när man väl kom fram:) haha! såklart:P
störigt många människor, skitvarmt(men det var egentligen kallt). eller näh, fast jo. shoppade och gick runt, runt osv.


söt figur:P
tvungen att knäppa kort som sedan sparas i kameran, som vidare överförs in i datorn, och nu upplagd på bloggen:D duktig som jag är=)


åt cookie:)
göttigt värre:P


gled runt
..och prövade kläder


sedan hittade jag en baontasöt spargris^^
så söt..:

..att jag var tvungen att ge den en liten ouss på kinden(rättare sagt - exakt - på magen^^)


haha! denna bok hittade karro och jag lite glädje ur:"D


men kärleken kom när jag såg denna figur. helt klart dundersöt^^
den ville jag ha:) jag får skriva upp det på min önskelista:P
vänta kvar här då...


<3


denna bild är tagen 2010


denna bild är tagen (år?:S), men när jag gick i 6:an. klass 6b. åh, minnen kommer tillbaka... ni som gick med mig.
Minns ni?


minns ni?
- när alla försökte göra så att "vakterna" skulle skratta och konversera en del. haha!^^

bjuder på en till:


åter till nuet:


gråsilvrigt^^


enda bilden på karro & mig. ialf som jag fick lägga in:P
<3


me i kulturhuset bland böcker och läs-och-läx-sugna typer. där satt karro och jag mitt i gröten och hade lite böcker framför oss som handlade om livsöden! vi var så trötta så vi sjönk ner i någon asskön soffa. (egentligen alldelses hård) - men det dög fintfint efter en mils gående. vilka liv dem lever där nere hö?!


en alldeles för trött becka. (ÖVER-trött var ordet)


...lixom här.


byebye stockholm. nu bare av hemåt.<3


gluffsade i mig denna när jag kom hem. den överlevde resan:P
Hahaha!!x)


denna kom med hem:)


..som så denna:) jag är redan pågång med uppvaknandet och kampen.
mjo:)



denna dag löd såhär:
jag vaknade av att jag hade en konstig dröm. jag har drömt den förr. det var att jag och min syster och min kusin isabella skulle cykla till en stuga ute i hille. det var högt gräs och en sjö låg tätt intill stugan. den fanns även en bro ut till en liten, liten ö. där fanns något som vi skulle hämta. plötsligt kom en kille och en tjej i 30-årsåldern kanske. ungefär. vi visste att dem var farliga för vi hade mött dem tidigare. vi sprang till cyklarna och cyklade det så fort som möjligt. vi cyklade in till en skog och plötsligt befinner vi oss på golfbanan och vi fortsatte hemåt. dem följde efter med bil. vi sprang in i huset. ensam hemma var vi oxå. ingen hade märkt oss. inget tecken från att det fanns liv på hela gatan. grannarna var borta. inte ett djur i sikte äns. jag sprang upp på taket och gömde mig där. tjejen sprang in och letade upp oss. men det blev inget upphittande av oss som tur var. jag ringde polisen. jag slog fel ett antal gånger men sedan kom jag fram och de tog lite tid men dem kom ialf. jag sog allt uppe från taket. tjejen var klädd i svart läder från topp till tå. haha! mer i lack. mycket makeup och lockigt fixerat mörkt brunt hår. hon gick ut på balkongen och tittade efter mig. jag halkade ner lite. hon hörde att det var något och kollade ut i ett hål mellan mig och henne. men det var ett hål, ett litet hål som hon bemötte mitt öga men tydligen var hålet för svart och mrökt så hon såg mig inte. hon sprang in igen. polisen kom och hon sköt och sköt på bilen. polisen bad om förstärkning. det här var ett sylvasst fall. ett på liv och död. även en ambulans kom ut-i-fall. det hela slutade med att syster blev skjuten på foten och tre tjejers chockerandes livsrädda hjärtan. vi fick ialf tag på vad vi sökte efter. men jag vaknade precis innan jag fick se vad det vi verkligen ville ha. det var verkligen något som vi ville ha eftersom vi viste vad risken fanns någonstans - på liv och död. men vi överlevde och de hamnade i finkan.

sedan åt jag frukost och gjorde iordning mig för utgång. mamma och jag skulle försöka att hitta till erikshjälpen men det blev inge eftersom vi inte hittade. haha! vi var ända ut till andersberg. håhå:P men vilket tappert försök ialf! hon skjutssade in mig till stan och där som jag träffade jennifer. vi gick runt och kollade på kläder lite, åt glass och patade en massa. åh, jag hinner tyvär inte träffa dig så mycket syrran<3 men det finns tillfällen och dem är dyrbara. tiden är dyrbar med så roliga människor och sådanna som betyder något. <33
btw snart fyller min faster år. ska bli så kul att träffa släkten igen. saknar dem alla!<33
men det blir på måndag det:) lite saker har jag skrapat ihop. kanske en fin plånka till dig bella? har faktiskt två som jag inte behöver längre:P en rosa, en blå. ena har en blomma på medans den andre har fjärilmotiv över hela .. ja, - "överfickan".
sedan kollade vi på pennor. haha! intersant. hoho, joh:"P
sedan hem. har ätit flygande jakob. en faorit sedan jag åt det för några år sedan hos min morbrors fru. v.s. storkusinernas mor:). kom ihåg att jag blev så kär i rätten att jag bad om ett namn och ett recept på det. nu har det blivit en stor hitt hos min bästa kompis oxå:P ..sedan vi bjöd dem på middag:)
trevligt, trevlig.
:)
har kollat på idol och stoppat ner en massa onödiga saker i munnen. det kallas för godis men även morotsbitar och dipp till det. chillat och nu ska jag snart chilla lite till. vi höres!<3

Idag:


Igår:


och sedan måste jag ha detta spel:


heheha:O oh, yes (a)

btw: fixar header en annan gång. det kräves för mycket av mig. hihi!x")  ^^ 
..och en sak till; vissa bilder lägger jag inte ut eftersom redigeringen funkade inte. det sparas inte. jag ska försöka mer en annan dag. 

pussohej<3

All I need is you

ja, dålig är han ju inte.
All I need is you:

Vad säger man?
Vad tycker ni?


Jag ska pröva mig fram



lägger upp bilder om sthlm senare. ska försöka fixa bloggen. göra om den lix. jag börjar tröttna på allt, hur den ser ut osv.

Wish me good luck!

:)

Bästa vän<3

hellu!=)

händer?
ska till sthlm imorgon tidigt. åker buss dit, så jag ska väll gå och lägga mig snart.
idag har karro varit här:)


sen i somras:( miss that moment!
(lol) - :")
undrar hur det kommer att bli sedan när det blir gymnasium. kommer att sakna dejjh!<3 inte för att vi inte kommer att sluta ses, men ändå!:"( <3

ska göra lite mer saker på datan, sedan sova.

puss:

En chilldag:)

aa.

jo, sant. härligt! har sovit länge idag. åt frulle efter det. lite av allt möjligt. lyxade till det lite;") göttigt!
sedan har jag varit på datorn och kollat på tv till sex-tiden. sedan mat. efter det kollade jag på lite medans pappa målade mitt rum X") härligt det med!
sedan inge mer...
ska kolla på "house" prick.

lägger upp några bilder sen i somras. bara för att luta dig bak i datastolen(eller var/vart du nu befinner dig) och längta tillbaka! :

åh. härligt!^^
plats: i bergslagen typ:). Uskavi!
på bild: Anna Gustafsson och jag.
Det var tider/memories från konfirmationslägret 2010. i somras!


Haha!
på bild: Martin och Louise Myrberg.
oxå från konfirmationslägret i Uskavi.


Syskonkärlek ? hm...
Plats: hemma. mamma fyllde 51:)
På bild: Frida Pettersson(syrran) och jag.


:För att mamma är den coolaste som finns!x") <3
Plats: hos farmor och Perra. (Sandviken)
På bild: (t.v) Isabbela(kusin), Frida(syrran) och mamma.

nu börjar programmet!

kram:


Vad är bäst?

Miniatyr:


eller..

Full storlek:


?

Det sista för idag.. (igår)


Katy Perry: Bra!
Taylor Swift: En aning falskt?:O ( NEEEJ!!:"( )
Christina Aguilera: Vackert! Otroligt fint!
Lady Gaga: Cool!:) Bra på riktigt ju!
Beyone: (tråkig låt) - Men fint ändå.
Ke$ha: ärligt!: Skitdåligt! Juryn verkade inte tycka att det var så bra heller.

Vad tycker ni?

Godnatt nu!<3

Jag lever i en kartong :o

..Eller?

Mitt rum målas om nu^^
Jag är så längtansfull och det ska bli roligt att se om det nu verkligen var rätt färg!:O
Ni får se:

Lite smått och gott^^
Lite ta-bort-saker och även lite redskap.


The colour! : )



Före:                                                            Efter:


Now go stand in the corner and think about what you did:

v.s:

Lyrics: http://artists.letssingit.com/taylor-swift-lyrics-better-than-revenge-6w4fl91

Det var allt jag ville säga!

Puss<3

ÅHH!^^

Haha!

Men åh.
Söt eller vad?!^^

Läs texten - mer fakta ialf: http://fokis.se/2010/10/overgiven-kolibri-unge-blir-raddad-och-omhandertagen/
Fokis blogg som ni kanske ser!

<3

Alltid härligt att fylla garderoben^^

Som sagt...
eller.. jag tror att jag har sagt det tidigare:P ...
ialf så lovade jag att lägga in bilder på saker som jag spenderade pengar på i lördags^^ :

En varmare tröja - Bik Bok.


Rea på Depend. Ett pris för två på Bik Bok.
Sedan köpte jag två till nagellack på Lindex. Dem har tagit bort Viva la Diva:

Märket finns även på/som t.ex ögonskugga, eyeliner m.m.
MNY:

Jätteroligt med något nytt oxå^^
Gillare redan! Rekomenderar nagellackerna. Oxå till ett bra pris!

Fick på köpet^^ (för handling över 300 spänn!)
Tattoos - Bik Bok: 19:-

<3


I´m in!

Hur många ska till sthlm på torsdag?
Jag är på:)


:

RSS 2.0