praovecka

bonjour!

är jättetrött. e inne på msn och facebook, bdb m.m. :)

hela veckan har det varit prao med karolina. tar 3:an till stan och därefter 1:an till valbo.
våran "ledare" tyckte att vi jobbade så bra så att man fick välja något för 200 hundra i butiken:):D. hon är supersnäll.

orkar inte skriva mer:P.


VI VET ALLT TILLSAMMANS

passar på att skriva den nu på-en-gång.Du borde veta hur mycket du betyder.
Men jag vet inte om du riktigt...FEL!!!

VI VET ALLT TILLSAMMAN

Du borde veta hur mycket du betyder.
Allt jag ser, allt jag vet. Det vet du också.
Vi är två, vi var tre och jag vet att udda saker/personer inte passar oss.
Ovasett vad som händer så är vi alltid två, du och jag.
Idag, igår, vi är bara två för det är så.
En regnig och solig, natt och dag.
Vi har kännt varandra länge, länge och jag hoppas att vi vill och kommer att vara kompis... nej, bästis i all
framtid... evighet.

Min bästis Karolina Bergvall. Du betyder fan allt!<3<3<3Måndag: Grattis Karolina på din 15-årsdag önskar Rebecka:)

//RebeckaePettersson:)<3

grattis pappa:)... i efterskott

tjohej!

papppa fyllde i torsdags (grattis!) men vi firade idag. känndes lugnare på en helg (lördag) än mitt i veckan"typ" lixom:P (torsdag).

jag vaknade vid tiotiden. sen vid tvåtiden så kom några släktingar för att fira pappa. åt och mer. isabella (kusin) så jäkla avis för hon har ju erik saade-manboy på mobilen och min är på lagning. ska hämta den på måndag när jag praoar helt perfekt för jag ska ju praoa i valbo också och så hämtar mamma mig där sen:). känns bra att få tillbaka den.., hoppas jag:).

ska snart titta på sweet home alabama, den har redan börjat faktist så hejdå!

föresten åäö funkar äntligen, saker börjar hitta sina ursprungliga platser igen:)

ska till karro imorgon för att fira henne men hon fyller på måndag men som sagt det känns lugnare och bättre på en helg.

huggs!/RebeckaePettersson:)<3


i taket lyser... du!

hejhej!

har inte skrivit p[ ett tag. som sagt s[ har ju datorn i k'llaren virus men s[ pappa har k;ppt laptop som jag 'r p[ nu.

tyv'r s[ f[r ni gissa vad jag skriver lite f;r vissa bokst'ver funkar inte, ni vet: de tre sista. vet inte hur man st'ller om, och jag orkar inte bry mig just nu.

i torsdags f;rra veckan s[ gick jag i skolan som vanligt. ingen bra dag. skitd[lig. piss!

i fredags s[ gick jag ocks[ i skolan:
engelska
matte
idrott
so: hade prov p[ franska revolutionen. klarade det precis men jag vet att jag kunnde ha gjort det b'ttre men inte om man har brottom till tv[-bussen och skulle bort sen ocks[.
tog bussen hem. so:n gick p[ ;vertid, s[ man slapp det idag. [t, fixade till mig och s[ [kte vi till sm[kusinerna i sandviken. [kte till melodifetivalen (genrep men hur kul som helst end[!) kom hem sent, gick och sov

lordags: sov lenge, fixade till mig, [kte till sandviken, till sm[kusinerna igen och [t tacos, och, haha! lekte med tvillingarna och tittade p[ melodifetivalen hehe p[ tv, klart! kom hem sent, lade mig direkt.

s;ndag: vaknade, [kte till media markt: pappa k;ppte dator, [kte till elisabeth (bor med farfar) som fyllde p[ l;rdagen men firades p[ s;ndan ist.     duscha.

m[ndagen:skolan
tis:skola
ons:skola................................................................................
..........................
..........................................
................................
.........................
................................................................................................................
tors: skridskor. karro kunnde inte l[na n[gra s[ vi gick runt lite ba. vandra i djup sn; hhahahhahhhaaa! det var s[ himmla askuligt...

fredag: idag: vill s'ga! ialf.., fredag:
eng: prov eller n[tt test eller s[.
matte: lite l[ngtr[kig. r'knade lite ba.
idrott: jobbi fast vi kollade p[ film... jobbigt p[ ett annat s'tt.
lunch:... resten av dagen gick jag inte. tog bussen till hille, till mormor och morfar. :) handlade med mamma. tittat p[ lets dance och har 'tit tacos... igen. 'r p[ datorn p[ msn nu och chattar. menmen... ska sova snart om jag ska orka upp im[rn... idag:P .

Godnatt/RebeckaePettersson:)<3

fjärde boken:D

hej! är i skolan nu och jag håller på med ett no-projekt. vi säger att detta är svenska också:P.

datorn hemma har virus så jag kommer tyvär inte skriva på ett tag, kanske. vi får se.

jag minns inte om jag har skrivit om öppet hus i onsdags men det var det och vi hade typ vanliga lektioner. karros syster kom (elli). vi fikade mellanåt och så. i torsdags var det skridskor och jag erkänner att jag inte är så bra på att åka och det gjorde det ju inte bättre när vissa typ åkte på en. åhhhhhhhhhhhh! eller åkte i cirklar så man bara typ stod där och vinglade och skrek. jaja men annars var det kul:). i lördags var jag i valbo. köppte maskara, örhängen, armband + hårsnoddar, tights (hur det nu stavas:P) och en jättemysig byxdress och en tröja eller tunika eller var det var:P. och jag har redan köppt 4:e boken:D:D i serien twilight. så länge vi båda andas... den e så bra!:). i går tvinga jag upp mig klockan åtta för att få en autograf i min "kom och gå"-bok, haha ne men jag menar att jag gick i kyrkan. det var inte konfirmation men jag man lär gå några gånger till, utanför. så det gjorde jag och sedan så åkte jag hem och åt lasagne som fanns kvar sen i lördags som jag gjorde (hade hemkunskaps-läxa). tappat bort pappret bara:P. supér! efter det fick jag skjuts av mamma till konsum, gick sedan till karolina. vi gjorde typ inget sjärskilt, gick ut med maja (hunden) bara.

Kramen/RebeckaePettersson:)<3

... nästa? tänk om man kunde se insidan?!

hejssän!

nu vare fan länge sen ja skrev sen sist. nu blire av! ja känner mig taggad hahhahhhahhhahha!

i dag har det gått både upp och ner!

måndag:
igår så kunnde jag knappt sova, var hungrig innan jag precis skulle blunda. vaknade då idag morse av att jag mådde illa av hunger. jag har ätit välldigt lite på sista tiden. jag har inte kännt av så mycket hunger de sista dagarna men jag vet att det är så himmla viktigt så jag trycker i mig maten som jag behöver. asså jag mår iget vidare. hoppas att det går över. förr när jag vaknade på monarna så kunde jag äta två smörgåsar men sen har det bara gått ner till en och en halv och så till en och nu kan jag nästan knappt äta en hel smörgås på mornarna. lyckades ändå få i mig en hel idag. var ganska imponerad. har gått ner lite också, inte bra. vägde typ 47-48 förr och nu väger jag 45-46. känns inte helt rätt i min ålder. alla väger så mycket mer! aja jag vaknade och kännde absolut - som alla mornar - för att sova mycket mera för jag hade också en så himmla härlig dröm! men tyvär så är det inget jag vill dela med er om;). tryckte i mig en macka och gjorde iårning för att åka ti skolan. hade först:
språkval:träna engelska på datorn.

no:där kännde jag av att jag ville svimma av hunger och jag kände mig svag och illamående och huvudvärk m.m. karolina erbjöd mig en smörgås... tack karolina! du betyder mycket<3
missade en bit av bild fick godkännande av läraren för att äta.

bild: en halvtimme

lunch: lunchen är en halvtimme, typ askort tid. väntade lite för det var typ asfullt i matsalen och jag kännde inte för att gå in i en sal full med folk när jag inte var på topp. så vi väntade i korridoren med några dryga killar i c hahha. ne men sen gick vi upp och de skulle säta sig bredvid men de gjorde de inte. hahha de var så roliga så jag blev genast på humör. tack för det killar! ni fattade inte hur mycket det hjälpte! tacksam!<3:) åt en potatisbulle eller heter det plätt? jaja jag tror att ni fattar. brukar äta två men jag kunnde inte:(. fick ur mig all skratt när jag kom ut därifrån matsalen. tack vare dem:D. kom tio minuter försent till matten.

matte:räknade vidare.

svenska:lite halvdryg. pratigt. hade huvudvärk och magont hela dagen. har det fortfarande. ska såva snart. ska sova tidigt! det behöver min kropp. svenskan var annars ok... fick 21 av 31 tror jag på ett prov tror jag att det vra:P. mycket tro lite veta.

trässlöjd: jusste min kappsylöppnare belv klar idag! hahha ska föreställa i formen en val eller nått liknande. lektionen var lång!

åt semla hemma hos karro och så åkte jag hem.

har försökt att äta middag.., gick bra. är här på datorn och bloggar som ni märker (dumt sagt/skrivet). lyssnar på musik som:
dead by april-sorry for everything
dead by april-carry me
taylor swift-come in with the rain
lyssnat klart på låten som är 1 timme och 6 sekunder! jah!...:
green carnation-light of day, day of darkness

+ masso mera..................

godnatt! ta hand om er, allt och alla!

Kram/RebeckaePettersson:)<3


RSS 2.0