konffa imorgon. slabbar i mig massor av cocacola. usch!

hej!

har inte varit på datorn snart en vecka faktist. genomgått magsjuka här hemma:(. eller ja, inte jag men resten av familjen. vägra att äta mat osvosv. undra på att jag klarade mig. sitter här vid daorn nu och dricker cocacola:O inte för att det är så jättegott men. det är bara jag som dricker det. så jag försöker kämpa i mig hela drickan:O. håller på att lyssna på spotify som äntligen funkar igen:D. <3 . ja, idag har jag inte gjort så mycket, städat fixat med alla mina posters och det var några till saker jag skulle göra men det okadejag naturligtvis inte med. haha! håller på att lyssna på en 1-timmes-lång-låt med green day-light of day, day of darkness, den låter jätteäckligt i början. det tar bara någon minut innan dem börjar att sjunga eller så. det har tänkts mycket denna vecka. konfirmation imorgon, klockan 11.00. i söndags, som var så var jag och medverkade i kyrkan. jag fick bära ljus och självklart så glömde jag den där kom-och-gå-boken-.- . ska vara med karolina imorgon också. har inte så mycket att säga, skriva mer så hejdå!

P  o  K/RebeckaePettersson:)<3
u  c  r
s  h  a
s     m

bounce! hahhahhhaa

Hello!

jao, det var skola igår. började då. trökigt!
fredag: vaknade 6:00. gick upp, åt frukost osv. fick sjuss till skolan. först engelska. hade vikarie men han kom sent så jag pratade lite med anndra. gjorde så att tiden gick ialf. hahhhahhhaa...osv försöker ta livet av frida (sis) för att jag lyssnar på en bra låt (enligt mig:P), lyssnar på dead by april-olika låtar. ursäkta avbrottet!:P skolan:... matte, idrott, lunch och so. sen hem och  stadäde rummet (som är ännu stökigare nu än tidigare)-.-         .       hhahhhahaha!!! det här måste ni bara se!
jonas brothers ft. demi lovato-bounce                hhahhha!...
|
|
|
|
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sWS-Q4XRcug&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sWS-Q4XRcug&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>


"ljudet av ditt hjärta", är snart klar.

God fortsättning alla!

Jag är hemma och syrran har nyss kommit hem fråns kolan. Jag börjar imorgon. Lite onödigt en fredag tycker jag, men måste. Har snart läst ut "ljudet av ditt hjärta" så jag måste få tag i fjärde boken snart. Jag är på 22 kappitlett nu:). I måndags var jag med karolina. Vi åkte till valbo, hon skulle ha ett par skor, de anndra hade gått sönder:/. Hon sov sedan över här:). Nästa dag åkte vi till henne. Mamma kom och hämtade mig.

Har haft jättetråkigt här hemma. Det är värkligen så jävla superkallt inne! +15 grader inte mer. Har kollat in bilddagboken, har inte varit där på ett tag nu-eller på datorn alls nu för tiden. Orkar inte lägga in bilder på bilddagboken, det är så supersegt bara-.- . Men jag är nästan lite glad att skolan börjar nu. Ååh! Har fått nya scheman också inför vår-terminen.
Målade naglarna igår:

Blev faktist nöjd! enkelt men snyggt!
Jusse! Glömmde nästan nyår. Visst har jag skrivit om det men det kommer i reppris med bilder!
:

Kusin (fredrik) grillar korv:)


Isabella(kusin), frida och jag.


Vi var i vinterstugan/svartvitsstugan och grillade korv.


Ganska mycket bilder på tvillingkusinerna:P<3


Hahaha det här älskar Ludwig:P:D<3<3

Hahhahhaa!Åh!<3<3

God Jul!-i efterskott!:P

-och Gott Nytt År!


Vi åt mat framåt kvällen:)


Fyvärkerier! Slutet mot året!

Kusin-Isabella och jag, dricker blubbiz mot slutet av året! 2009!

2010!

...och dagen efter spelade vi bara Wii!:P:D

 

Vi syns!/RebeckaePettersson<3:)


nyårsafton!<3:)

hej! och gott nytt år... i efterskott:P

mycket har hänt och jag har inte haft tid att skriva de senaste dagarna. jag har fyllt år och julafton har jag nämnt men vi inte nyårsafton.

min födelsedag i måndags var rolig, bra. jag fick mycket pengar och även lite saker. vi åt mat och tårta.

nyår:

nyårsafton var jättekul! hade det mysigt. jag var tvungen att går upp tidigt och mamma, frida (syrran) och jag åkte till småkusinerna sedan, pappa var sjuk men han tvingade dit sig vid maten och tolvslaget. malin (faster) och lasse (malins sambo) var värdarna. vi åkte sedan alla till vinterstugan och åt korv och sen så gick vi tippsrunda. fredrik och lasse vann:). sedan efter det åkte vi tillbaka till småkusinerna och marie (faster) och johan (maries man) och malin och lasse gjorde iårdning mat medans det så spelade jag wii med kusinerna, det var superroligt :D. så åt vi och klockan närmade sig tolvslaget. vi firade - som vi brukar göra varenda år -med bubbliz (dricka) och med massor av fyverkerier. sms:ade hundra stycken...typ! villken trafik det blev så jag vet inte om allt kom fram:O:P. sedan gick vi och lade oss, bara syrran och jag sovde över. dagen där på - i dag alltså - så åt vi frukost, spelade mera wii och så kom mamma och pappa och vi åt lunsch och så åkte vi hem.

Har nyss ätit taco och har tittat lite på twilight ska väll vara inne på datorn en stund.

Kram/RebeckaePettersson<3:)

RSS 2.0