Glad Midsommar

halihalå!

veckan har gått fort ser jag. det har varit mycket. midsommar bl.a.

midsommar:
vaknade tidigt och gjorde iordning mig men jag insåg sedan att det kanske var ungefär tre-fyra timmar kvar tills vi skulle åka så jag satte på datorn och spelade lite.
synd att jag inte kan skriva varenda dag. det är virus å datorn i källaren. jag kommer inte ens in på internet:(. it´s to bad! ...och pappas laptop, den får jag tyvär inte tillgång så mycket. aja... jag får leva med det:P.
jag spelade lite the sims 3. jag har blivit helt beroende av det. jag spelar det nästan 3-4 gånger om dagen:). när jag har lust helt enkelt!:) (lustigt;)) hela familjen pettersson/elfving åkte till farmor och perra för att fira midsommar. vi åt (en klassiker) jordgubbstårta och vi fikade dära en stund. sedan blev klockan mycket och klockan slog tre. vi åkte till högbo för att fira och jag åt ingen frukost på morgonen - hade ingen matlust(i det här tillfället - frukostlust:P - i går morse) - så jag köppte en korv med bröd där. när jag hade ätit upp min korv så var jag fortfarande inte nöjd så mamma köppte en glass åt mig och sis. det blev en mjukglass:)... - haha! vad gluffsk jag låter:P. - ...med chokladtopping=). när jag var där så såg jag en fadder/ledare från konfirmationen där. gud vad jag saknar alla där i från!:( men... thats the life! (sadface:(.) när vi var nöjda och glada så åkte vi alla - malin(faster) & lasse, farmor & perra, mamma & pappa, sis och jag - hem till mig(oss-the family=)) vi grillade och åt och vi spelade kubb och pratade m.m. sedan minns jag inge mera för jag sommnade vid 2-3-tiden. antagligen så åkte de strax därefter. dagen: 1 till 5... en 4! får den av mig:) bilder kommer!

kram:

konfirmationsträning + foto

hejsvejs!!

klockan är mycket och jag har massor med att göra imorgon. måste planera och fixa för att jag konfirmeras på söndag. karro och klara ska komma också:) (vänner). jag har laddat upp/in några bilder men det tar aldeles för lång tid och jag hinner inte tills idag så jag får väll återkomma med det:). ni får stå ut och vänta. det kommer även mera bilder sedan:). - på själva dagen:) - konfirmationsdagen. jag har varit på ett läger denna vecka så p.g av det så har jag inte haft någon dator i närheten. info kommer. vi åkte buss i från gävle busstation till - tog tre timmar - ett kampingställe som heter Uskavi i bergslagen. vid sjönusken. det var superduperfint och jag hade det mycket trevligt där:). det var lördag till torsdag så jag kom hem - med saknad från det underbara stället - i går. idag har jag haft träning för en teater och tal m.m. det var även fotografering idag. första gången man fick sätta på sig de dära vita kåporna. haha!! de var roliga. fyfan! menmen... killar såg ju värst ut. haha! ja...

ska sova för jag har massor med ärenden och saker att göra imorgon.

hare bra allesammans! vi (samtliga) syns väll i kyrkan. puss:

Till havs...

Skepp o hojj!;)

Jag vaknade ganska tidigt idag. För att vara en lördag, ja. Men det var så att jag skulle till havet. Jag gjorde iordning, packade och åt en smörgås. Det blev lite frukost om man ska orka en hel dag på havet. Det gick iallafall bra - ändå. Sedan kom Karolina och hennes familj och hämtade mig. Efter det åkte vi med bil till skutskär och stannade hos Karolinas moster. Vi åkte båt därifrån till en ö vid namn Kläcken. Vi solade och badade - faktiskt. Solade typ hela tiden och vi doppade oss bara en gång. Kallt var det! Vi åt och jag läste också lite:). Ur boken "Så länge vi båda andas". Gjorde inte så mycket mera än så där. Förutom att vi sprang runt i hög hastighet;) runt, runt och skrek och flummade en aning;P!!! Åkte hem. Åt. Tittat på tv - lite:). Dator.
Lägger ut bilder från idag:
karro and me
Kläcken:)<3
badat i havet idag me karro:) (iskallt:O)
Bevis! (på att jag badade;)) Tjejtest!


Utseende:

Hårfärg: mörkblont
Ögonfärg: gråblåa!?
Längd: venne - ingen aning:/
Skostorlek: 36/37
Ålder: 14


Kärlek:

Har du en kille just nu? nää
Gillar du någon?  ;)
Vem? ...
Smak & Stil:

Vad har du på dig nu? linne, skjorta, shorts.
Hur ser dina trosor ut? råsa å vitrutiga
Har du någon Bh? ofc?!
Storlek? ?
Hur beskriver du en ''fjortis": mck smink. oft fult blont tuperat utslitet hår(om överdrivet) m.m.
Hur beskriver du en "plugghäst"?: överdrivet duktig i skolan + pluggar asmycket?!
Har du bytt stil någon gång:  mm (inte lyckat!)
Vem är din förebild?  venne. ingen tror jag:/ ingen sjärskild

Bad Days:

Har du varit full?: näh
Har du däckat?: nä
Har du haft sex på fyllan?: näj
Har du rökt?: nejj
Har du snusat?: nej
Har du gjort något olagligt?: har väll hänt:|
Har du slagit någon ner till marken?: haha. har väll hänt de åh;)
Är du allergisk mot något?:  näjj
Tror du på Gud?: ja
Har du en Bästavän?:  ofc!:)<3
Är du vegetarian?: nä
Är du olydig?:  nepp
vart med om ett stort gräl?: njaää näähVi är smarta och heta för vi är födda 1995!
            kopiera detta om du är 95!

stämmer! (pil uppåt;O)

puss o kram<3/


kommentera mera!;) //reklamer...;P

bonjour!

det känns inte som det är någon som läser min blogg:´( - ännu mindre kommenterar:@.

onsdag: imorse - jag var verkligen superdupertrööt och jag ville bara sova. det känns som om jag sover altför lite. varenda dag - nästan - sommnar jag i soffan när jag kollar på tv. kanske att jag sover tidigare idag:P. nagellacket som jag köppte i lördags verkar verkligen vara hållbart. för alla er som älskar att måla naglarna och gillar att ha de pyntade - v.s. färglada också - men hatar att det flagnar bort på första dagen - elr två, tre dagar efter. jag har hittat mitt favoritnagellack! den sitter där den sitter:P. går inte och skrapa bort den - inte enns med en nyckel elr liknande. (låter som reklam!:P) aja... håret var ju bra i dag. det lydde. nästan:/. haha! ne... men om man har uppklippt och på morgonen efter att man har sovit så kan det stå ut åt vilket håll det än vill. haha! good hair day!:) åh... juste! har ni sett verum-reklamen med de dära små vita - goda - bakterierna? älskar reklamen xD. de e ju så himla söta ju!:") i just love them! iihhhh!!!:")

orkar inte skriva så mycket...
så...

hejdå/

klippt håret :D

hellujj!

skola idag. som vanligt.

tisdag: på morgonen så satte jag på mig shorts för mamma sa att det skulle bli varmare idag än igår-.- jippi! det var faktiskt superduperkallt i dem där:/ så här har man frysigt HELA dagen!
skola:
kontakttid: information om de sista dagarna... sedan gick vi upp till matsalen för att fira "bäste läraren" :). jag tror att han är bra - har aldrig haft han:(
no: sexualkunskap. hade vikarie och vi fick läsa en liten historia. efter det så gick vi=klassen till en fotbollsplan ochfikade och spelade fotboll - själv så tittade man bara på (suger på fotboll:O).
lunch: taco (äcklig köttfärs:( .)
språkval: film. alla drygade-.-
h-k(hemkunskap): gick en tipspromenad i skogen och sedan fikade vi. slutade tidigt. så jag hann cykla hem för att äta och bytte om till LÅNGbyxor (inte KORTbyxor:O -.- !) sedan så cyklade jag tillbaka och så gick jag till monica för att klippa håret. (skulle ha lagt in bild på mig efter att jag har klippt mig men datorn dampar!:@) får göra det en annan dag:( :/. SUCKA!-.- och så har jag målat naglarna i den nya färgen som jag köppte i sandviken (blå färg(:). det skulle jag också jättegärna vilja lägga ut en bild på men det går ju inte:@ aja...

pussisar!/

RSS 2.0