höstlov! :)

tjoho!

Asså jag är inte på datorn hela tiden. Inte varända dag så ni får nöja er med att jag inte kan skriva så ofta sorry! Men så är det!

Det har ändå bara typ varit skola hela tiden... haha men nu är det höstlov, jippo!!!!!!! HAHA  Men jag har inte planerat precis vad jag ska göra denna vecka men det är torsdag idag så det är ändå nästan snart slut. Tycker inte ni att höstlovet är skitkort egentligen bara typ en vecka, jävla snåla jäklar som har bestämt det haha! Alla håller med men så jävlit är det ju inte. Då mår man ju fan dåligt mm.

Den här veckan började lite segt.

I fredas hade vi so-prov och jag känner att det inte gick nå bra alls, shit! Jag visste inte vart jag skulle börja nångon stans eller vart jag skulle börja att läsa och så fick jag magsjuka i en vecka så jag missa ganska mycket av det.

Svenskan gick väll inte heller så bra och engelskan går sådär. Bilden går också sådär. Jag gör ju uppgifterna och sådär men jag glömmer att lämna in så det är jag tyvär inte godkänd i, måsste skärpa mig! Är det nått som jag är bra på så är det bilden i skolan, fan också på det!:( En bild som man ska rita en sko på. Sin egna sko, den har jag inte gjort så innan måndan efter lover måsste jag lämmna in den på nått sett. Jag måsste alltså göra den på det här lovet men jag tror att man måste ha sjärskilda papper men jag tror att det kommer att gå vägen men jag får kämmpa vidare på det. Men hallå! asså orka höra på mina problem då, nä men... jag ska skriva nått roligare som är lite roligare att läsa för er. 

Lördan och söndagen minns jag inte så väl, men på måndagen så var jag med Karolina. Först så cyklade jag till henne och sen så kom mamma och hämtade oss lite sådära snällt av henne då:) tack mama! du behövs! haha. Ja och så åkte Karolina och jag hem till mig, så cykeln är kvar eller hoppas jag iallfall. Förra cykeln jag hade där en natt så vart den stulen men hittades av karros mamma i källaren sedan, jäkla typer men jag har några funderingar över villka det kan vara. Ja tror alltså vem det kan vara, faktist någon på vår skola men jag tänker inte säga några namn.

Karolina såv över och så ritade vi lite och var på datorn och lyssnade på musik, jag börjar fatta allt nu haha! Ni har ingen aning men det skiter vi i nu då! Ja! men sen så sov vi och så..., asså jag kan erkänna en sak vi gick och la´ oss skittidigt! fan karro! haha ne jag skojja, hon kommer nog ändå inte läsa det här hahahhahhaa. Men nej då.

Klockan tio kom hennes familj så vi åkte sedan till fjärran och bada. Vi hade väll sådär jätte-trevligt då. Lite kort bara jag skulle kunna ha stannat där längre men de hade också anndra planer. Jag fick sjuss hem, snällt tack!
Sen så gjorde jag typ inget mera. Slut på den dagen!:)

Så var det onsdag igår alltså! Då joggade jag lite på golfen med min katt bosse i farten, bakom mig:) HAHA!!!!!! Bosse då! Sen försvan han ut i skogen men sen så joggade jag hem och han försvan men först så blev jag lite orolig för att han sprang bort för han var nog utanför sitt revir egentligen men hallå!... katter hittar ju skitbra så han kom hem sen efter ett tag, inte farligt lång tid, inte alls. Jag gick upp på mitt rum lite senare och gjorde lite yogaövningar efter. Sen tog jag bara det lugnt hela dagen sen kom päronen hem:) haha och sen godnatt och nu kommer vi till dagen idag så då  eller nu på morgonen så vaknade jag tio typ eller halvtio rättare sakt och nu är jag här på datorn nu då och sen åker mamma och jag till valbo:) och shoppar! najs värre! haha! Men jag skriver väll något mera sen då kanske. Men...

...ha en bra dag dåe!<3puss!

dagens grej:P

k001.hMKPLIFFF.hIGPLHGGF.hOGPLHHHF.hHGPLFIIF.cFFFFFFFGFFFE.cFGEFFFGFFFFE
.cFHEFFFGFFFFE.cFIEFFFGFFFFE.cFJEFFFGFFFFE.cFKEFFFGFFFFE.cGFGFFFFFGFFE.c
GGHFFFFFGFFE.cGHIFFFFFGFFE.cGIJFFFFFGFFE.cGJKFFFFGFFFE.cGKEFFFFFFGFE.cHF
PFFFFGFFFE.cHGOFFFGFFFFE.cHHNFFFGFFFFE.cHIMFFFGFFFFE.cHJLFFFGFFFFE.cHKEF
FFFFFGFE.cIFQFFFFFGFFE.cIGRFFFFFGFFE.cIHSFFFFFGFFE.cIITFFFFFGFFE.cIJUFFF
FGFFFE.cIKEFFFFFFGFE.cJFJFFFFGFFFE.cJGIFFFGFFFFE.cJHHFFFGFFFFE.cJIGFFFGF
FFFE.cJJFFFFGFFFFE.cJKEFFFFFFGFE.cKFKFFFFFGFFE.cKGLFFFFFGFFE.cKHMFFFFFGF
FE.cKINFFFFFGFFE.cKJOFFFFGFFFE.cKKEFFFFFFGFE.cLFTFFFFGFFFE.cLGSFFFGFFFFE
.cLHRFFFGFFFFE.cLIQFFFGFFFFE.cLJPFFFGFFFFE.cLKEFFFFFFGFE.cMFUFFFFFGFFE.c
MGFFFFFFGFFE.cMHEFFFFFGFFE.cMIEFFFFFGFFE.cMJEFFFFGFFFE.cMKEFFFFFFGFE.cNF
EFFFFGFFFE.cNGEFFFGFFFFE.cNHEFFFGFFFFE.cNIEFFFGFFFFE.cNJEFFFGFFFFE.cNKEF
FFFFFGFE.cOFEFFFFFGFFE.cOGEFFFFFGFFE.cOHEFFFFFGFFE.cOIEFFFFFGFFE.cOJEFFF
FFGFFE.cOKEFFFFFFGFE

Idag frisk:D

Hejssan!

Idag är det fredag å sista dagen i skolan denna vecka iallafall.
Jag har varit sjuk hela veckan magsjuka jätekul! Inte! Välldigt dålig i måndas å i tisdags men det blev lite bättre på onsdagen men bäst på torsdagen och så jag gick idag. Maja var där så jag var inte helt ensam idag. Jag har hållit kontackt med karolina iallafall fast jag har varit sjuk, ja kontackt mellan telefonlijnen menar jag då:). Hört veckans dagar av henne och så har jag kollat runt lite på hus i Hille nu också, fråga inte varför! det har med karro att gör tror jag...haha. JA, men idag så har jag gått i skolan, jag har värkligen försökt men det kom lite yrsell mellan-åt på lektionerna. Välldans fart på matten då:P ligger lite efter eller hehem ja mycket efter då kan jag erkänna men jag har faktist faktist varit sjuk satt. Osså är det prov på matten nästa vecka på måndan men jag ligger ju ganska så efter så jag vet inte om det kommer att gå så bra jag hade tillomed glömt matteboken till skolan så jag fick låna Majas:). Snälla Maja!<3:). :)  Imårse så kännde att jag värkligen inte ville gå men jag hade lovat Maja så-att det blev så iallafall så jag gick och vi hade so och... shit! Vi har so prov nästa vecka på fredan! OjOj men jag har inte fått nått att läsa i men jag får fråga det sen då. jaoo........Ja vad gör man nu då? Sitter vid datorn lirar min panda på panfu hahhahhhahhaa!:P Den e superfin! Den bästa iallafall men min kusin vill att jag ska vara medlem så haha. Borde inte ha sakt så sorry. Nää... men ska väll titta på idol ikväll förvisst är det ikväll alltid? Kollar upp det,... har kollats upp! Viktigt:). Musik har vi haft då idag också! Det var väll kul! faktist superkul fast karro var sjuk haha. Men jag lira gittarr å sedan bäst på kiboard då:D. Har blåsa på tummen sen jag har spelat. Fick beröm av mitt kibordspelande-utan-papper-som-jag-kunnde-utantill-och-då-var-jag-så-duktig-att-nått-hände-som-inte-vissa-brukar-säga-sånna-saker-till-mig!<3!TACK!<3 Men det var min dag, också måsste jag skryta om det jätte BRÁA vädret! nOOt-.- Punkt. Kanske ska öppna min choklad nu sen i söndas eller...... nä den får vänta en vecka till. Kanske tills jag blir sugen på den jag får leva på mandariner istället låter bättre å nyttigare:). Föresten antal sjuka:3 Namn: Malin Karolina och syrran + säkert mer men vem bryr sig haaha!:)

Hare! KJaM BeckolinA!<3333333

(+slänger in en bild på nån:P)

hejssvejs!:) kanelbullensdag:D söndag

hejssvejs!:)
idag var har jag varit i valbo och där köppte jag en varm tröja och eyeliner och en annsiktsmask som jag ska pröva nån dag. men jag blev lite besviken över eyelinern för den var typ blågrå eller nått men det såg ut som svart på den där lappen på ändan som visar villken färg det ska vara ja du fattar nog. jag åkte dit med mamma och syrran och syrran köppte en vinterjaka för det var det hon behövde och jag behövde abbar en varm tröja men det blir offtast mer hem än vad man hade tänkt men det känner du nog igen:p hehe.

nu sitter jag här och jag har nyss ätit och jag borde duscha så jag skriver nog inte så mycket mera. men imån så ska karro och jag titta på twilight hos henne (min film) den e så super bra asså! har redan sett den två gånger kommer att bli fler tillfällen för det! haha.

skriver inte så mycket mer men hade hejsvejs igen då!<3

ja jag bjuder väll också på en bild på mig sen i sommras i rullsand med karolina(:

fredag. ja är lite efterbliven me alla kort å sånt:S

Hej!

Idag är det fredag och då vare skola som vanligt.

Först så vill jag säga att jag kommer lägga ut lite bilder sen mamma fyllde och så vill jag säga grattis till henne i efterskott, det var bara ungefär en månad sen endå haha. Men bilder kommer!

Skola idag och första lektionen var so och då skulle vi skriva lite men jag hade ingen bok. Jag har inte nästa haft en enda bok den här veckan.

Sorry om det är drygt att jag skriver så noga men det bli mer text då:p

Efter so:n så hade jag musik diggar det:) men det lät inte så bra på gitarren när jag spelade hehe! Sen bytte jag till kiboard (stavning:S) och det lät mycket bättre.

Sen var det lunsch, språkval, matte jag kommenterar med ett "FY" haha!!! Efter det så var det lästid och då hade läraren skrivit på tavlan om hur grupperna kommer se ut sen av nån anledning för att... jag stod inte med och det var ganska tyst i klassrummet så jag sa till att jag inte stod med så skrev hon upp det, det trodde ni inte va?:O:P hahahahhaahhahhaaa!!!

Sen gick jag till Karro och tittade hur hon mådde, skitförskyld så hon kunnde knappt anndas så vi gick en liten sväng med hennes hund Maja och så cyklade jag hem.

Vi åt pizza men jag är inte ¨så jättefötjust i pizza så jag fick kebab, mycket godare. Jag är ingen pizzaälskare:O, Ja så är det!(:

Nu sitter jag här och jag har nyss övat på låten Wonderwall som vi hade på musiken idag på kiboard (-II-) och så dricker jag läsk men det är jag inte heller så förtjust i men nått glas kanske räcker men iallafall och så äter jag choklade men jag har inte öppnat den än den bara ligger oöppnad på sidan och det har det gjort ett tag nu.

Men jag lovade lite bilder!
Har plattat hår:)

Fixad och klar den dagens outfitt(stavas/hehe lite efterbliven typ!;))

Syrran och jag(:

Haha snodde hatten som hon fick för att jag passar bättre i den:D

Jag var snyggas såklart;) sis!:p

Soppa:D

Tvillingkusinerna kom:)

Mhm. Grattis mamma!:)

Twix, fick av farmor. Värsta bortskämda va?:D Nädå nöjd:)

♥P och K♥
& Goodnight!(:


RSS 2.0