gjord av pengar:O ???

bonjour!

lördag idag:). klockan är 17.46 så dagen är nästan slut. har mått lite illa idag också. har varit på datorn tidigare idag och chattat på msn och facebook m.m. jag tittade på lets dance igår och min favorit är claudia (stavas?) och äntligen så åkte willy ut! han passade inte in på finalen som kommer nästa fredag. annars är det väll bra med mig. men nu ska jag berätta, fortsätta berätta om vad jag har gjort idag. vi, hela familjen åkte till valbo för att mamma och pappa skulle köpa ett badkar. välldigt gulligt. med lejontassar på:). mm. sedan åkte vi över till media markt för att jag skulle köpa en laptop till bara mig:D. skitsnygg! nyaste modellen lixom:P. men jag är inte så fötjust i det röda på den men annars är inehållet jättebra. superbra! mamma köppte en skärm till min dator som de ska ha i sovrummet där nere. pappa köppte en laserskrivare och syrran en mobil. skitsnygg mobil vill säga. en vit. det blev välldigt mycket pengar sammanlagt och så blev det någon sladd till laserskrivaren - som också man kan kopiera, skanna och faxa med - och till datorn. men man kan naturligtvis också skriva ut saker. och så fick vi 1000:- i presentkort. så imorgon ska jag till kyrkan och så kanske vi åker dit igen - jag vet lite onödigt - och köper new moon - för det måste man ju bara ha!!!! - och the sims 3, som jag ska ha och så kanske det blir något litet mer till.

puss på er!:)/RebeckaePettersson:)<3

twilight:D love tth!<3

tjoho!

idag är det fredag:). men tyvär så är man sjuk idag. jag mår jätteilla. jag har nyss ätit frukost och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. bara ta det lugnt antar jag. ska försöka läsa lite ur min bok: twilight. den är på engelska och det går faktist ganska bra men jag tror att jag har skrivit om detta redan:P. jaja. klockan är halv nio och om jag gick i skolan nu så hade jag engelska och sedan matte och en liten bit av idrotten. jag tror att vi hade hunnit med idrotten. annars skulle vi åka till en teater idag. men jag mår så illa så jag känner att jag inte hade orkad med det. tyvär.

i måndags: ja. jag har inte berättat om när frida fyllde (min syster). hon blev tonnåring, alltså 13 år. alla kom förutom storkusinerna. vissa bor inte hemma längre och mats och bettan är utomlans. hon fick väll mest pengar toror jag. vi åt tacos med kyckling istället för köttfärsch och tårta. men inte för att jag åt tårta. orkade inte. det är ändå så onyttigt:). men det blev massor med kakor istället:O. :P

annars så har hela veckan varit okej förutom igår när jag inte heller mådde så bra men jag gick iallafall. men idag är det värre så jag går inte.

:)/RebeckaePettersson:)<3

första cykelturen för i år:)

Tja!

Idag har jag cyklat:). Lite halt men det gick:P. Egentligen så skulle jag gå i kyrkan idag men klockan var ungefär tio när jag gick upp så jag hade inte hunnit. Annars har jag målat naglarna. Det blev en vanlig naturell standard. Vill säga en fransk manikyr. Inte så seriös men endå. Det blev iallafall bra. Sedan har jag mött karolina, vi cyklade men vi cyklade tyvär om varandra men sen så hittade vi och cyklade sedan dit hon snart ska flytta. Det börjar bli välldigt fint. Hennes rum har blivit ommålat och till glovet blir det trägolv. Jättefint. Sedan fikade vi och cyklade hem till henne där hon bor nu då:). Sedan åt vi ballerina kladdkaka. Det var gott:D. Haha! Ja. Sen efter det cyklade jag hem och jag har nyss hjälpt mamma med att mäta upp några formar till några tårtor hon håller på med att göra tills imorgon - frida (syster) fyller 13 år.

Och i fredags lånade jag boken "twilight" i skolan. Ska försöka läsa den på engelska:). Vi får se hur det går. Jag har kommit en bit men inte för att jag förstår så mycket men jag har sett filmen ett antal gånger så jag tror att jag hänger med. Jag vet iallafall själva handlingen.

Ja, men hare!/RebeckaePettersson:)<3

konffaläger:)

hejhej!

jag tänkte skriva lite kort om konfirmationslägret som jag var på förra veckan. den var fyra dagar i undersvik- stiftsgården.

söndagen: bussen gick - nu minns jag inte riktigt men jag tror att det var klockan två. resan tog några/någon timme. när vi kom fram var det samling och vi fick sedan våra rum. vi fick egen dusch och toalett. vad jag hade hoppats på men jag trodde inte att vi skulle få det. jag ansåg det som ändå en ganska bra "lyx" men insåg sedan att anndra hade det något större och bättre- men var ändå nöjd. jag delade rum med anna och lärde känna henne bättre. det gick nog ganska bra:). vi sammlades och lärde känna en massa. kyrkan varje kväll klockan tio. kyrkan låg granne med gården så det vra nog också bra tor jag. sov vid elva-tiden.

måndagen: klockan åtta var det frukost och sedan klockan nio skulle vi alla vara och ha typ en liten gudstjänst. sedan gick en buss till skidbacken eller till någon lokal som vi dansade med kaskito-igen. har dansat med han förr. inget jag gillar/gillade. det var också så jäkla kvaft där inne också. sedan bowlade vi. mycket, mycket roligare iallafall. vi var fem och jag kom tvåa:D iallafall över christoffer. haha:P. ante kom etta och anna blev fyra tror jag. ante och jag trode att vi skulle vara sämst och anna och christoffer trode/viste- inte vet jag -att de skulle typ vinna men tvärtom! tvärtom!:D             sedan vid fem så åt vi mat och halv nio sammling för lekar och sådant. tio gick vi alla till kyrkan och elva-sova.

tisdagen: åt frukost, sammling och utomhus-aktiviteter. det var välldigt kallt. det blåste mycket. det gick inte så bra det var mest ganska pinsamt faktiskt. hahahahahaha! på kvällen var det mera lekar- inomhus. osv osv.

onsdagen: magsjuka på lägret. inte jag men det var typ fem stycken anndra som hade det. hemskt! packade och sedan åkte vi till järvsö zoo och kolla på lite olika djur. lite kallt bara men det var väll okej:). fikade och grillade korv i någon stuga- värmestuga där. sedan åkte vi tillbaka till lägret. det blev annordnatt till en "sjukbuss" och en "friskbuss" och jag vet att jag bara skulle bara åka i "friskbussen". alla fick inte plats så vissa som var friska fick nog faktiskt åka i "sjukbussen". tragiskt! :(              sedan resa hem och jag klarade mig hem frisk.

i helgen så har karro sovit över. i lördags så var vi på vennisage ( hur det nu stavas:/ ) - karolinas mamma pia hade den:). fina målningar tycker jag:). men jag har redan tjuvkikat lite i förväg hemma hos dem:P :O. sedan så hörde jag att någon kännd gävle-kultur-tidnings-snubbe hade kommit och velat köpa en tavla av pia. "tulpaner" hette den:). haha! mh:).

Kram/RebeckaePettersson:)<3

RSS 2.0