stan m. sofi:)

hej.

sov över en halvtimme. kom försent - idag. sedan var jag tvungen att cykla - fortfarande. cykelsadeln var frysen till is så därför hittade jag sadelskydd/sadelmuff(eller vad det kallas för:S). funkade fingemang!:D ett + till att sadeln var varm:)

no: läste på inför prov imorgon. är jävligt taggad faktiskt. okej, där ljög jag fett. men lite ialf!;)
id: vi körde burken - tråkigt. satt bakom en sten halva lektionen och diskuterade mossa som fanns på stenen med malin x). sedan hade vi något med att kasta boll. vi passade och skulle försöka att träffa med bollen på något träd. skulle föreställa mål:P. om jag får skryta--> jag ägde x). nä, men jag gjorde många mål och tack vare mina lagkamrater:) <3 haha!
so: gick till grupprum med malin, maja, sofi, karro och jag förstårs. gedde igen på malin. men det var mest sofi måste jag säga:O. vi bussms:ade med några från malins mobil. haha! funny, funny! :"D
lunch: gick upp och åt med karro. - pannkaka med sylt. tog mest kycklingsalladen som fanns på sidan om.
håltimme: satt och var social med malin, sofi och kakan. löste lite korsord från frida-tidningen. fick lite hjälp där också - mycket.
svengelska: gjorde ett mattetest. inte mycket mer. han inte.
syslöjd: fortsatte med det jag nu gör?!:O
sedan tog jag bussen ner till stan med ellinor, wodday och sofi. sofi och jag gick vidare själv till en lite halvskummig, men rolig affär. "sefun" (stavning?:S). hon kollade på jacka där. sedan till pressbyrån för att fyla på pengar på busskortet. gud vad det går åt! måste protestera. vill ha ett busskort från skolan!:@ - känner jag. det är faktiskt lång! funderar på att klaga på måndag. ska utvecklingssamtal. det finns några som får fast de går av på samma busshållsplatts som jag. sedan vidare till kicks, akademibokhandeln, H&M, ur & penn, gina, jc, vero moda, bikbok och en massa mer... även så tog jag italiensk kulglass och sofi en knäckekaka eller något liknande - med grädde:) köppte en del. bl.a:

ring - gina: 99:-

ögonfransböjare - H&M: 29.50:-

värmespray - kicks: 80:-

fondation - kicks: 149:- (tror jag?!)

plånka - ?: 149:- (råsa)

mössa - bikbok: 49:- och halsduk (orange)

(råsa)

skor - dinsko: 399:- (egentligen kostade dem 499 när jag kollade men betalade bara 399. konstigt, men bra!:D

tog bussen med sofi. skulle tillbaka till skolan. träffade min kära kusin viktor på bussen med en kompis. han hade antagligen tränat som vanligt:) bra där!:D stannade vid skolan och cyklade sedan hem.
ätit
tv
dator.

godnatt läsare<3

sällskap??;O

hejssan:)

smink och hudvård i skolan idag på förmiddagen sedan visste inte jag vad jag skulle ha. cyklade till karro och vi skulle försöka se hur det såg ut på hennse vind så skruvade och drog med en fastlindrad blå gardin x). gick inge vidare. sedan kom wodday dit en stund. vi kollade på hannah montana the movie för det var länge sedan man såg den:P sedan försökte vi igen att öppna vindsluckan i karros hus. gick inge vidare först. vet inte sedan vem det var som kom på att man bara skulle putta den lite, lite lätt uppåt. gick ju superlätt ju. det regnade lite svart. vad det nu var och jagbörjade att skrika så dem fick panik:D. panik på mig antar jag!:P har även pratat en del. sedan skjutssade wodday mig på cykeln(min cykel x)) till busshållsplattesen. pratde och sedan cyklade jag hem. faster malin och lasse var här:). vi åt mat och fikade medans vi kollade på idol. nu måste jag skynda mig in i duschen och sedan matte + läsa frida-tidningen:D och sedan sova:) btw min fonadation är slut och jag behöver vinterskor:S säg till om någon har tråkigt så man kan dra till stan och shoppa?!... :S!! :) <3<3

hejdå<3

ämnet; drömmar.

Hellu^^ - igen...

tänkte så gärna berätta om min dröm:) åh. ja, den som jag ville bara somna om till igen och veta fortsättning på. vissa drömmar vågar man inte berätta om för det kan vara skolans snygging som plötsligt får syn på en och som man plötsligt hipp som happ kysser en eller så kan det vara till en nära vän som berättar det hemskaste eller att man plötsligt går på stan och märker efter ett tag att man inte har några kläder på sig. inte ett ndå. det har nog hänt alla i stort sätt, va? den här drömmen är något jag där emot kan berätta om - lite:P sisådär. haha!

jag kom ihåg att allt började med att jag och min familj skulle till uppsala for one day. jag skulle ha syslöjd och karin - syslöjdsläraren irl - var syslöjdsläraren där. jag började att sy på något. men jag tröttnade strax därefter. gick in till ett annat rum och upptäkte att en söt kille satt där och höll på med ett pärlhalsband - ni vet sådanna där som man gjorde i lekis. detta utspelade sig när jag gick i sexan kanske. han såg yngre ut än mig. svart hår och assöt! jag ville också göra ett sådant halsband så jag bad karin om nål och tråd. även pärlor. jag satte mig bredvid han och han såg upp på mig och log. vi hejjade på varandra och fortsatte. han började att prata med mig lite smått. sedan hoppade jag fram och jag var kanske 13-14. han såg ändå yngre ut. vi var hos mormor på hennes altan och han grillade hamburgare åt oss. han såg väldigt knubbig ut. usch! tänkte jag. men jaja. vi var i stort sätt ihop men vi hade aldrig kysst. plötsligt var jag hemma och han skulle åka hem till uppsala igen. jag sade hejdå och vi kramades. länge. länge. vi stannade upp och han tänkte kyssa mig. egentligen hade vi bara kännt varandra en dag men jag hoppade framåt fort i tiden - livet. det var konstigt, men drömmar är konstiga. sedan åkte han hem. sedan hoppade jag fram till att vi satt och kollade på fotboll på någon läktare i strömsbro. jag gick i gymnasium ungefär. kanske 16 r ungefär. han var samma tror jag fast han såg så himmla mycket äldre ut än mig. han var smal och stark. hade magrutor och svart hår. det såg ut som han var 18 egentligen. jag satt där och det var vinter. det var superkallt ute och akrro satt på andra sidan om "min kille" och huttrade ihjäl. hon var avundsjuk. jag frös inte ett dugg. jag lutade mitt huvud mot hans axel och började att "smeka" han på hans rygg och mage. sedan utspelades det att jag skulle åka till honom i uppsala för första gången. sedan hoppade vi till olika tider och platser. först till hans dörr, sedan inne i hans hus, sedan kysste han mig för första gången, sedan sprang vi upp för en trappa, sedan var vi i hans rum, sedan i hans säng:O. därefter vaknade jag. åh. jag som ville veta fortsättningen ju!

men så var det:P

egentligen är det så att vi alla drömmer exakt hela tiden. varenda natt. men vi minns bara några få. vissa är starkare än andra. synd var att jag inte fick reda vem han var. jag fick se ett foto och fick reda på vem han var egentligen i drömmen men det var inget jag fick minnas när jag vaknade imorse. som synd var. jag tror att det var någon i dead by april. bara i slutet såg det ut som marcus.

näst längst till höger.VARFÖR DRÖMMER VI?Varför drömmer vi? Vad är drömmar?

Varför kommer man inte ihåg det man drömt?

2008-02-05


Drömmar handlar om att det centrala nervsystemet bearbetar information.

Drömmar har fascinerat människan i alla tider. Ämnet är mångfasetterat, har förorsakat många teorier och beskrivs bäst i en längre artikel, men låt oss försöka sammanfatta det kort.
En sömncykel består av fem steg som återkommer ett antal gånger under sömnen. Vi drömmer huvudsakligen (men inte enbart) under det femte­ steget, den så kallade drömsömnen eller rem-sömnen. Rem står för ”rapid eye movement” och karakteriseras bland annat av just snabba ögonrörelser, ökad andnings- och hjärtfrekvens samt att hjärnan är aktiv. Resten av kroppen är normalt dock stilla.
Drömmar handlar om att det centrala nervsystemet bearbetar information, men exakt varför vi drömmer finns det många teorier om. Fysiologiskt kan det handla om att ”träna” nervsystemet; psykologiskt om att gå igenom dagens alla intryck och sovra bland dem. Vi drömmer mycket om oss själva och personer vi känner. Exemplen är även många där man säger sig ha kommit på lösningar på problem i drömmar. Barn sover mycket rem-sömn, vilket indikerar att den har med inlärning att göra. Pionjären Sigmund Freud menade att drömmar helt enkelt är förträngda önskningar som vi inte låter komma fram i vaket tillstånd. En annan teori, som väckte stor uppmärksamhet på 1970-talet, är att drömmar består av slumpmässiga hjärnimpulser och att vi sedan sätter ihop dessa minnesfragment för att göra drömmen begriplig. Ofta rymmer drömmar tvära kast i tid och rum, vilket kan stödja denna teori alternativt förklaras av att hjärnans centrum för tids- och rumsbegrepp är mindre verksamt i sömnen.
Vi glömmer mycket snabbt vad vi drömt. Freud ansåg att vi helt enkelt inte vill komma ihåg våra drömmar. Andra menar att verkligheten tar över när vi vaknar och får oss att tänka framåt, inte bakåt. En annan teori är att eftersom vi lär oss genom att repetera och associera, är det svårt att erinra sig drömmar – de är ju ofta unika och ganska vaga. Har man återkommande drömmar brukar man å andra sidan minnas dessa.
Det finns många goda råd om hur man kommer ihåg sina drömmar. Ett är att se till så att man vaknar direkt när man lämnar rem-sömnen, för då minns man som bäst. Ett annat är att vakna långsamt och försöka behålla stämningen från den senaste drömmen. Papper och penna för att snabbt skriva ner vad man minns är ett bra tips.
En av många intressanta aspekter inom drömforskningen är varför vi vanligtvis inte förstår att vi drömmer medan drömmen pågår. Vi kan ju utan problem särskilja verklighet från dröm när vi är vakna. Eller om det nu är så som den engelske filosofen Bertrand Russell sade (i vaket tillstånd): ”I do not believe that I am now dreaming but I cannot prove I am not.”man kan egentligen hitta en massa sidor på www.google.se men om du vill veta mer om exakt drömmar:
http://www.google.se/search?hl=sv&gbv=2&q=varf%C3%B6r+dr%C3%B6mmer+vi&aq=0&aqi=g5&aql=&oq=varf%C3%B6r+dr%C3%B6mmer+&gs_rfai
=

Dröm sött<3

för er!<3

kära bloggläsare:)

har haft min blogg länge nu har jag märkt. det har gått upp och ner. ibland har jag haft tid och ork till att skriva några inlägg och ibland inte. jag undrar om det är några synpunkter ni har och saker ni är intresserade av så kommentera gärna. snälla. för jag vill ha den så bra som möjligt. för er!<3

haha!!:D

kram:

Ljusare

hej.

har haft puh-dagar idag. började med att jag cyklade till skolan. jag började nio så jag fick sova en extra timme imorse:D. i like! anyway, sedan ville jag ändå inte gå upp för jag försökte att somna o eftersom jag drömde en hel härlig dröm. åh, så typiskt att mamma kom och kollade om jag var vaken sen också. jag somnade inte om. skola fick så bli. kom lite försent. vet inte varför:S. jag bara segade mig allt för mycket eller nått. sal 309 och vi hade masage. lite fnissigt och sådär:P gick bra ändå. lite segt och trökigt i längden bara, men jag överlevde.
lunch: mos och korv men jag tog istället mest makaronsallad med minikötbullar:D. det var så mycket godare! de flesta valde det istället. mosen var geggig och korven: ja.., röd.
gick ner till lidle med karolina och köppte tuggummin. sedan bussen till stan. vi letade efter där yogan skulle vara och sprang på en kvinna (vid 28 års ålder. vad vet jag). vi frågade om vägen. vi hittade på en gång. hon var en duktig förklarare, så tack för det! karro och jag satt där och väntade och väntade och efter ett tag började jag att bli hyper så de som passerade oss på gatan kollade skitakonstigt på mig och då förblev jag mera hyper. jag böjade att skratta konstig och högt och skrika i stil med "åh, denna grymma, hemska värld. vad jag skäms!" haha! karro skämdes nog en aning mer eller nått. råkade gå över grännsen där när det kom några snygga killar som gick förbi. haha!!!!!!!! ...och så väntade vi mera. till slut upptäkte jag ett sms från wodday. hon sa att vi inte hade yoga ändå och det skulle vara bowling. åh! sucka! vi sprang till bowlingen och spelade. kom förvånansvärt bara fem minuter försent. vi spleade. jag fick namnet "bubblan" och karolina: "kakan". jag som skrev in det x). !!
slutade med ett och ett annat skadad nagel:( (sadface). jag van iallafall:D haha! sedan tog jag bussen tillbaka med frida och karro. karro och jag cyklade därefter hem. har sedan ätit mellamål:) och tittat på mina favortiprogram. ska snart äta igen och därefter duscha och så tror jag att det blir idol i kväll va?!:O
vi får se... "dagen har varit ljusare än på länge" - "faktum att hela veckan förblir så.., låt oss be!" - "för dig och för mig. AMEN!"

från idag:

me:)

haha!

kakan:)

yogaskolan

men det blev bowling tillslut

frida-tidningen som förgyllde

dagens outfite:
tröja - ginatricot
jeans - ginatricot

vill jättegärna ha en sådan:) fundera på att köpa. men jag har en liknande på bilden ovanför men det syns inte så mycket. kanske ska fundera på att ha ett vitt linne under istället. får ha det nästa gång!:)

kram//

som jag vill ha det

tjo!:)

dagen började med att karro sms:ade mig och sade att hon inte kunde komma p.g.a. förskylning och feber. ja.., dagen började ju bra! -.- (nooot!) jag vaknade av att jag var ovanligt pigg, faktiskt! för en gång skull.
åt hårdbröd och vattenmelon till frukost;O (ni som undrar). lite fix och piff och sedan drog jag till skolan. jag cyklade. känner att hösten är här på allvar! det var verkligen kalt och mörkret kommer krypandes...

bd: pratade med malin, maja och ellinor och medans vi målade på våra mappar:). därefter gick jag upp till cafeterian och drack varm oboy. wodday var skylldig mig fem kronor så jag hade råd och unna mig en kopp varm oboy:) haha!
sv: vi fick tillbaka nationella proven (vi fick bara pröva på) och jag fick g+. ändå rätt bra ju!:) det fanns ett mvg-barn där bland oss:O. lyllo, smarto osv, osv...
lunch: sprang upp på lunchen med malin, maja och sofi. bara maja och jag åt. det var gott bara det att det var så jävla starkt ju. och om vissa har fått konstiga sms så vänd er gärna till malin. hon snodde in mobil och hade lite roligt ett tag. fy fan va taskiga sms det var då!:@ malin?! explain youre self!!!! noooot my bad!:(
ma: multiplacerade lite och gångererereade en massa. (lol):P.
so: malin skrev vidare... fick även spela ett och enstaka spel på majas nya iphone:D snygg där!!;) skulle gärna vilja ha om det är någon som har en över där hemma;O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tk: satt och löpte vidare på mitt - verkligen förstående - kulspel. (eller vafan det nu ska bli:S ?!?!) cyklade hem till mig och senare kom wodday och frida med 3-bussen. vi slutede ungefär vid 3-tiden. en snabb cyklare där;O! det tog nämligen 5 minuter:). (skrytsam). vi åt äppelkaka med vaniljsås(eller vad det nu var. något liknande ialf.) och pratde (chillade helt enkelt) och kollade därefter på film. the shining. vi han se hela. äklig var den. fy! :S    sedan klättrade frida upp på taket och dansade en stund eller vad det nu var vad hon nu gjorde:O :P :) :D ...och karro kom därefter. hon hade tydligen frisknat upp där eller nått. ho knows?!.. vi pratade vidare och wodday och frida tog halv-åtta bussen eller nått. karro blev hämtad av sin mamma och så har vi ätit där emmellan osv, osv... ska sedan kolla på idol. btw det är puh-dagar imorgon. berättar imorgon vad det är för något:)
the shining:

omslaget

pojken, donny (doc)

...

puss<3

yesterday, today

hello=)

igår var jag i skolan och sedan tog jag bussen till stan med karolina. jag köppte linnsvätska och karro fixade nytt nummer. hon bytte till telia. om ni undrar om numret fråga mig;) mötte klara på bussen dit. träffar inte henne så mycket längre. bara någon gång då och då när man springer på henne på skolan eller så. t.ex. när det är lunch eller när man ska gå till klassrum till klassrum och där emellan skåpen osv... ialf! ...så tog vi bussen tillbaka till skolan och cyklade sedan hem. fixade mig. där efter kom småkusinerna. v.s: faster marie, johan och småkusinerna isabella, fredrik och tvillingkusinerna william och ludwig. knäppte en massa bilder på det också:)    :
idag har jag varit med karro:) har inte gjort något innan. mamma skjutssade mig och sedan dess har vi hunnit att äta hemma hos henne. lax och potatis. martin(karros storebror) och lisa var där och åt surströmming. luktade inte bra, kändes som jag skulle spy hela tiden!!:( men jag klarade mig hem ialf! mamma kom och hämtade mig och karro för nu ska hon sova över hos mig!!:D duschade direkt när jag kom hem. because: jag stank! :O

men vi syns;) ...

bye!<3

trött. en lång dag... gäsp !

tja!


är så jävla trött nu. ska sova och jag skriver mer imorgon. (vad som har hänt idag) för då är det lördag och jag har mycket tid:) hinner bjuda på en bild!:sussa lugnt!;O

ännu en dag av mitt liv

tjo,

har snart klarat av ännu en dag av mitt liv:) cyklade till skolan imorse.
no: skrev av från tavlan.
id: gick ute i spåret.
so: prov om "val" och det gick vägen!!:D det känndes svårt men jag klarade det precis.
lunch: potatis och äcklig fisk till det. sedan tog jag bussen med karro hem till henne. vi gjorde ingenting i stort sätt. bara slöade en stund. efter det åkte vi tillbaka. kom precis i tid. ...och jag tror att vi inte har någon kontakttid dära?!:O säg till om det var det iallafall!:S
språkval(svengelska): var på datorn och kollade lite småsaker;)
slöjd: klippte lite tyg... slutade halvfyra och cyklade därefter hem. kollade på tv, har även hunnit målat naglarna (ni får se imorgon) - bara en vanlig "gammalrosa" färg - och ätit tjockpannkaka med glass och jordgubbsylt fick väll slinka med det också rå;) ska snart plugga och kolla på idol.

MIN HÖGSTA ÖNSKAN:


tjarrå:)

en drös m. egobilder;O

Hej - trejde gången gilt, eller det blir nu fjärde:P

lägger in bilder från i dag: (det blir bara en massa egopics)

bye!


följ min blogg på bloglovin´

Hej!

Tänkte påminna er om att jag har bloglovin´. Jag har inte sagt något om det innan men säger det nu. Skaffa det du också och följ gärna min. Här hittar ni den rätta adressen ----> www.bloglovin.se

Hejdå<3


onsdag - igen

Hej


Har inte gjort något sjärskilt idag. Bara en vanlig, lugn skoldag - som alla andra. Fick skjutss imorse.
Lektioner:
id: jag gjorde inget sjärskilt.
en: ett "test"/prov. ganska svårt men jag tror det kommer att nå upp till ett g ialf! hoppas!
sv: vi hade svenska i en kvart eftersom engelskan gick i övertid. vi fick tillbaka proven som vi har gjort och jag var rätt nöjd me´t.
lunch: har redan berättat om den SUPERGODA ala sodexomaten idag. men det gick att äta ialf. och där, just där fanns inte den jäkla (snåljåpar;O) ketchupen! borde klaga!!!! big time!
elevens val: gick upp till musiken för att lämna in en skiva som musikläraren ska ladda ner låtar på. vi ska ha ett prov om några veckor om bl.a. mozart och bethoven och ja, ni vet. sådanna dära:P ... så typisk klassisk musik. ska snart lynnsa lite på´t för att träna i god tid;)
efter skolan: kakan skjutssade mig hem till henne på cykeln. vi fikade och kollade på tv. efter det cyklade jag hem. hade kvar cykeln hos henne efter jag sov över där. det småregnade och jag hade tunna kläder så jag hämtade cykeln idag istället. har ätit och kollat på två program av scrubs och ska plugga nå så...

hejdå på er:)

miniköttbullar omringad av äcklig smak

hej:)

har skolat idag. menar att jag har bara i stort sett tillbringat ännu en dag i skola. har inget sjärskilt för mig. ska snart spela rixdax och ta in all superroliga faktan som finns där för imorgon är det prov i skolämnet so. jippi!! noot-.-

för övrigt har jag nyss ätit lunch. ala sodexo förstår ni. det serverades lite slaffigt sisådär miniköttbullar med makaroner och ost däremmellan. ska plugga vidare.

puss


pictures från gårdagen

hejjssann

bilder från igår:

igår:)

spelade även spel:P
"frizzle frassel" eller nått sånt.

me:)


godnatt<3

rostade minibröd

hellu^^

vaknade hos karolina. gick upp sent. vi båda hade försovit oss. klockan var kvart i åtta när vi åt frukost. vi tog bussen nio-tiden eller nått. såg en snygg kille på bussen. kännde för att berätta det:P haha!! kontakttiden och lästiden missade vi. skola. efter tog vi bussen hem till karolina och åt små supergoda rostisar. yummy! där efter kollade vi på "notting hill". kom på att jag har sett lite av den.    bild:


sedan kom mamma och hämtade mig. har ätit och kollar nu på idol. bjuder på några bilder från idag:

kakan:)

hahaha! den bjuder jag på, väll då!;)
är nu supertrött!

godnatt<3

fikastund med guld i mun´

hej

gjorde lite saker igår men orkar tyvär inte berättar allt. en hänldelserik dag iallafall:P
skola.
sedan efter skolan skjutssade karro hem mig på cykeln. vi turades om faktiskt. sedan tog wodday och frida trebussen hem till mig. bjöd dem på fika eftersom det var så mycket kakor och sådant kvar från söndagen. chillade. sedan åkte frida och wodday hem och efter det packade jag och tog cykeln tillsammans med karro hem till henne och sov över:) fantastisk dag! mycket trevligt. tack för det:) !!

hej

kalas:D

halojj

äntligen! har inte skrivit sedan torsdagen. därför jag har inte haft varken tid eller ork. jag tänkte ta det lite lugnt nu här framöver för det är mycket i skolan nu känns det som. isåfall skriver jag små inlägg och lägger in lite bilder. schemat kommer jag inte att följa en tid här framöver på bloggen. jag tror att det ska gå bra ändå. jag skriver fortfarande om dagarna och jag vill skriva om hur jag har gått igenom denna dag. jag har följt med mamma och pappa och röstat. jag får inte rösta för det är en 18-gräns. jag följde med dels för att jag ville se hur nya dagiset där såg ut. det var röstning på dagiset i lindbacka. sedan cyklade jag vidare för att prata lite med kakan. vi pratade bara och jag fick skicka någon låt till hennes mobil. sedan cyklade jag hem och gjorde iordning mig och hjälpte till att småstäda lite sådära, jaa:) klockan 3-4 kom besökare. mamma fyller nämnligen år idag. jag har skrivit att jag har varit på stan för någon vecka sedan eller två. det var när jag var med karolina och jag nämnde att jag köppte en "hemlis". det var lite salvor och duschkräm till mamma. på 51-årsdagen faktiskt. så... grattis!<3 vi åt bulla, kakor och tårta. you name it! vi blev även hungriga när kvällen kom krypandes. nu är det kakor och sådant kvar så jag kanske bjuder några i klassen på fika?!:O hoo knows?!:S vi får se... :)
småkusinerna kom inte idag. de åkte och grattade andra för sedan skulle de åka till spanien om två veckor och bo där ett långt tag. kan förstå. grattis till anna då också:)!! fast hon fyllde egentligen i fredags. men småkusinerna kommer hem på middag på fredag. ska bli trevligt nämnligen. btw om du bella läser detta...? snälla, glöm inte att ta med the valentines day.
bjuder på bilder från idag:)    :

bollar i chokladsmak;P

nne (under) - cubus
oversize tröja (rosa) - new yorker
vita tights - bikbok 199 spänn hosta jag upp för dem;O


+ robert pattison:* //;O

kvällsmiddag: hamburgare m. pommez. smask!:)

I <3 YOU (^^)  - hittade dem. gamla. ska ha dem imorgon:P

pözz;O


språkval

hellu^^

sitter här i skolan och har språk. om ni ursäktar:O men jag har inget bättre för mig:P
inget sjärskilt att skriva om så hejdå:) btw jag tänkte sluta med att skriva låtar, bara lite. vi hörs! hejdå:

peace

hej bloggen:)


har haft en kort dag i skolan idag. några lektioner och slutat tidigt. det får mig på bra humör!;)

jag åt köttfärshsås och spagetti till frukost. det var rester sedan igår från middagen. mums! jag tror att man aldrig kan tröttna på den maten. måste va en av favoriträtterna! sedan tog jag cykeln till skolan. jag har tagit tid hur lång tid det tar att åka till skolan på cykel. med min orangea tar det cirka 20 minuter. med den svart-silvriga - som tyvär syrran använder mest - tar det cirka 7-8 minuter bara. en ganska skillnad serru.

idrott: ja, idrott var första lektionen av denna onsdag. vi skulle springa i spåret på tid. det var så typiskt idag också eftersom jag har ont i halsen. så för det mesta gick jag. powerwalk!;D ...blev det. med en och en annan skoknytning och en blandning med joggin och spring. det blev ungefär 20 minuter. inte det bästa. jag var så jävla taggad! hoppades på mycket bättre. i 7:an och 8:an fick jag krig 13-15. eller egentligen minns jag inte riktigt men något sådant iallafall:P

en: det blev film. tyvär kom jag försent lite dära. jag var och fixade prao-plats. det blir tempo, en mataffär i valbo med bästa bästis; KAKAN!!=)

sv: vi fortsätte att läsa ur ett gammalt nationellt prov.

lunch: det severades potatis och fisk. med en massa ärtor;P

elevens val: jag valde att komma ikapp med bildmappen med att jag har varit lite sjuk och missat någon lektion. sedan var det en dryg 96 som smådamppratade med mig. jag är nu halvklar med mappen. jätteklar med texten iallfall och lite färg och bild återstår.

cyklade hem och har sedan dess ätit, kollat på bästa programmen (det bästa från kanal 4). upptäckte att någon jävel har skurit upp min cykelsadel. syrran lånade den av mig. hon sa att den var på skolan. antagligen har någon elev varit där och haft "SUPERROLIGT!!" - verkligen-.- snart uppdaterar jag några "roliga bilder" också:) ska sedan äta middag (chickenbits och ris) och kolla på idol medans jag tränar några minuter. ska försöka att spinga lite seriöcare imorgon på idrotten. vi får se....

peace

peace

 


en lång dag....................

hellu^^

en lång dag...

...eller det känns som om den har varit lång fast vi slutade tidigt idag. det är matten där på slutet som förlänger allt !

kontakttid: kom sent eftersom jag försov mig
lästid: jag läste ur boken "det jag inte säger". var sedan tvungen att byta eftersom att det visades att någo var lebb och jag inte gillar!:O den var ganska äcklig faktiskt:( så nu har jag bytt till en bok med skräckhistorier:D tummen upp för den gott folk!!
svengelska: kändes låååååååång..
sv: vi tittade igenom ett gammalt nationelt prov.
lunch: det var äckligt! ris med korvspecial ala sodexo eller nått-.-   :(
mu: spelade lite av "dancin on my own" med robyn och "hurtful" med erik hassle.
ma: 1+1=...?
sedan skjutssade jag karro hem till henne på cykeln. kollade på tv och åkte hem:P blev lite kort sådär. ska snart äta men bjussar på en till låt då:
"sång o text": erik hassle - hurtful:

I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in the pouring rain
The more I have to change I just stay the same
The same, the same, I stayed the same

You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to bide my time
I used to be around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late
Too late, too late, too little too late

You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful, it's hurtful

Oh what I did to you
What I did to you

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
Oh-ohh
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtfulhugs:

mera tid tack !

dagens "köp" är såklart mascaran som jag skrev om i något tidigare inlägg.

skriver det som jag missade i lördags och i söndags imorgon kanske. jag önskade att jag hade mera tid.

puss

"sång o text" x3

"sång o text"

lady gaga ft. beyonce - telephone:

[Lady Gaga]
Hello, hello, baby
You called, I can't hear a thing
I have got no service
In the club, you see, see
Wha-Wha-What did you say?
Oh, you're breaking up on me
Sorry, I cannot hear you
I'm kinda busy

K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry, I cannot hear you, I'm kinda busy

Just a second
It's my favorite song they're gonna play
And I cannot text you with a drink in my hand, eh
You should've made some plans with me
You knew that I was free
And now you wont stop calling me
I'm kinda busy

Stop callin', stop callin'
I don't wanna think anymore
I left my head and my heart on the dance floor
Stop callin', stop callin'
I don't wanna talk anymore
I left my head and my heart on the dance floor

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin' me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (Stop telephonin' me)
Im busy!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (I'm busy)
Stop telephonin' me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (Stop telephonin' me)

Can call all you want but there's no one home
And you're not gonna reach my telephone
Out in the club and I'm sippin' that bubb
And you're not gonna reach my telephone

Can call all you want but there's no one home
And you're not gonna reach my telephone!
Out in the club and I'm sippin' that bub
And youre not gonna reach my telephone!

[Beyoncé]
Boy, the way you blowin' up my phone
Won't make me leave no faster
Put my coat on faster
Leave my girls no faster
I should've left my phone at home
'Cuz this is a disaster
Callin' like a collector
Sorry, I cannot answer

Not that I don't like you
I'm just at a party
And I am sick and tired of my phone r-ringing

[Beyoncé]
Sometimes I feel like
I live in Grand Central Station.
But tonight I'm not takin' no calls,
'Cuz Ill be dancin' (dance)
(Tonight I'm dancing)
Cause Ill be dancin' (dance)
(Tonight I'm dancing)
'Cuz I'll be dancin' (tonight I'm dancing)
Tonight I'm not takin' no calls, 'cuz I'll be dancin'

Stop callin', stop callin'
I don't wanna think anymore
I left my head and my heart on the dance floor
Stop callin', stop callin'
I don't wanna talk anymore
I left my head and my heart on the dance floor

Stop callin', stop callin'
I don't wanna think anymore
I left my head and my heart on the dance floor
Stop callin', stop callin'
I don't wanna talk anymore
I left my head and my heart on the dance floor

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (Stop telephonin' me)
Stop telephonin' me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (I'm busy)
I'm busy!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (Stop telephonin' me)
Stop telephonin' me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh (I'm busy)

Can call all you want but there's no one home
'Cuz I'm out in the club and I'm sippin' that bubb
And you're not gonna reach my telephone

Can call all you want but there's no one home
And you're not gonna reach my telephone
Cause I'm out in the club and I'm sippin' that bubb
And you're not gonna reach my telephone! (D-D-D-Darkchild)

My telephone
M-m-my telephone
'Cuz I'm out in the club and I'm sippin' that bubb
And you're not gonna reach my telephone

My telephone
M-m-my telephone

'Cuz I'm out in the club and Im sippin' that bubb
And you're not gonna reach my telephone

We're sorry the number you have reached is not in service at this time
Please check the number, or try your call againP!NK - funhouse

I dance around this empty house
Tear us down, throw you out
Screamin down the halls
Spinnin all around and now we fall

Pictures framing up the past
Your taunting smirk behind the glass
This museum, full of ash
Once a tickle, now a rash

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
I'm gonna burn it down
9 8 7 6 5 4 3 2 1 fun

Echoes knocking on locked doors
All the laughter from before
I'd rather live out on the street
Than in this haunted memory

I've called the movers, called the maids
We'll try to exorcise this place
Drag my mattress to the yard
Crumble, tumble, house of cards

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
I'm gonna burn it down
9 8 7 6 5 4 3 2 1 fun (haha)

I'm crawling through the doggy door
My key don't fit my lock no more
I'll change the drapes
I'll break the plates
I'll find a new place
Burn this fucker down

Dododododododo
Dododododododo
Dododododododo
Dodododododadadada
Dododododododo
9 8 7 6 5 4 3 2 1

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
I'm gonna burn it down
(Oh...)

Boy, walk in the spot, he so fresh
He got what he need to impressin'
Just look at the way that he dressin'
Ain't no question, chicks like "wooo..."

Girl, walkin' the spot, she stop traffic
She blowin' your mind with her asset
So Jessica Alba, fantastic
Instant classic, boys like "oooh..."

Maybe I can see us moving like that (like that)
Maybe I can see us touching like that (like that)
Baby, I can see us kissing like that (like that)
We don't need no more that he said she said

Maybe I can see us moving like that (like that)
Maybe I can see us touching like that (like that)
Baby, I can see us kissin' like that (like that)
We don't need no more that he said she said

He said "girl ya winning" (girl)
She said "boy where u been at" (where you been)
Stop talking, let's get with it
Just like that they...

He said "you're amazing" (you're amazing)
She said "then why ya waiting"
No more deliberating
What u doin', let's get to it
Just like that they...

Boy, actin' as if there's no pressure
He do anything to get with her
He say anything to convince her
Money spent to diamonds send her

Girl, playin' it cool, but she's with it
She lovin' the fact that's she's gifted
Everything he do, she gets lifted
Feels so wicked, lovin' like "oooh..."

Maybe I can see us moving like that (like that)
Maybe I can see us touching like that (like that)
Baby, I can see us kissing like that (like that)
We don't need no more that he said she said (oh)

Maybe I can see us moving like that (like that)
Maybe I can see us touching like that (like that)
Baby, I can see us kissing like that (like that)
We don't need no more that he said she said

He said "girl ya winning" (yeah yeah)
She said "boy where u been at" (oh oh)
Stop talking, let's get with it
Just like that they... (just like that)

He said "you're amazing" (oh)
She said "then why ya waiting" (oh oh)
No more deliberating (no more)
What u doin', let's get to it
Just like that they...

One night with you (yeah)
Boy, just one night with you (just one)
All the things we could do
Every day I think of...

One night with you
No one else, but us two
All our dreams would come true (oh yeah yeah)
If we'd just get together (yeah yeah yeah)

Maybe I can see us moving like that (like that)
Maybe I can see us touching like that (like that)
Baby, I can see us kissing like that (like that)
We don't need no more that he said she said

Maybe I can see us moving like that (like that) (oh)
Maybe I can see us touching like that (like that) (oh oh)
Baby, I can see us kissing like that (like that)
We don't need no more that he said she said (he said she said)

(Uh what you waitin' for)
He said "girl you're with it" (oh)
She said "boy where u been at" (oh yeah)
Stop talking, let's get with it
Just like that they...

He said "you're amazing"
She said "then why ya waiting"
No more deliberating (oh)
What u doin', let's get to it
Just like that they...

Give it to me, baby

You're gonna like it (uh) (oh)
You're gonna want it (uh)
You're gonna like it (uh)
We don't need no more that he said she said
(We don't need no more that he said she said)

You're gonna like it (yeah)
You're gonna want it (you're gonna want it)
You're gonna like it (yeah yeah)
We don't need no more that he said she said (uh)<3


igen, igen o igen.

HEJ. (=

har varit en halvbra dag:P menas med att dagen var lite fryst på morgonen men humöret tinades lite under dagen:) det är ju bra!:"D åt taco till frukost för att det fanns räster kvar sedan igår.
cyklade till skolan.
bild: blev klar med mitt namn på mappen. har hunnit en bit på vägen. ska börja på 9d sedan ska ska jag rita lite på den. jag har funderat på lite, på vad jag ska rita.
kontakttid: -  ...no
sv: läsförståelse. gick ganska bra... hoppas jag! det känndes bra iallafall:)
lunch: potatisbullar. jag gillar absolut inte potatisbullar:( eller ja, jag kan äta det men det är inge vidare gott:/ jag åt en och en massa grönsaker till det. urk:( !
ma: seg...
so: jag hade glömt papper så jag fick låna och läste lite halft medans jag pratade med anndra:P
tk: vi skulle göra någon "linjekoppling" eller vafan det nu hette:O jaja.. det gick väll bra:/ vi fick löpa och det var faktiskt lite så där kulkuligt x) (typ)
sedan tog jag bussen och fick sällskap med wodday. jag gick sedan till kicks för att köpa maskara. var tvungen att åka ner igen för att det var kris:/ måste ju ha maskara! köppte även ett par örhängen. maskaran:
lumene. blueberry curl mascara. 99 kr på kicks:) det var sänkt pris så jag kännde för att passa på då:)

...tog bussen tillbaka till skolan och cyklade hem därefter. sedan dess har jag ätit, kollat på tv, tränat lite, duschat, data. ska sedan försöka med att få ut en text från datorn där uppe. hur det nu kommer att gå:|

HEJDÅ. (=

Rebecka Petterssons dagbok

tjoho<3

har sovit över hos karolina inatt och därför hade jag även inte någon tillgång till dator.

har varit i hille länge igår:) först vid tre åkte jag och min familj till mormor och morfar för att mormor fyllde 75 år. grattis till dig!:)<3 sedan har jag gått upp till där jag bodde förr och kollat efter lite böcker. hittade bland annat varsel (en gammal bok, kan slänga in en bild på den också):
-v.s: på engelska - "the shining"
-och en sådan här bok med:)
vi åt god mat där och tårta. lägger in bilder i morgon tyvär måste snart sova och duscha före det också. måste hinna allt detta!:( sedan skjutssade pappa hem mig för att jag skulle hämta en film och mobilladdaren och sedan bar det av till karolina för att jag skulle sova över där. åt igen:O men maten såg ju så god ut;P sedan kollade vi på "remember me" och åt tacochips till det:) mummigt:P ! sedan sov vi och dagen där på - alltså idag: har ätit, spelat the sims3 - som vanligt:P helt beroende är jag också!:P sedan tog vi bussen ner till stan för ett litet ärende;) tyvär hemligt!;O ni får veta det om exakt en vecka:) ! :D ! haha!!
tog bussen tillbaka och mamma hämtade mig där sedan. vi åkte och handlade och därefter hem. vi hämtade frida på vägen hem också:P sedan har jag ätit, skrivit och städat och nu ska jag snart ducsha och sova så...
btw det som jag har missat att skriva i helgen kommer i efterhand - imorgon! lovar!

sov sött:)<3

flyter på som det ska nu:)

tjena !!

åt pannkakor till frukost. det som blev över från igår. sedan cyklade jag till skolan. lektioner: - när jag kom till skolan kännde jag att det här kommer att bli en ång, jobbig dag ! men humöret tinades upp under dagen...
en: film
no: skrev och tränade lite på några förkortningar om t.ex: he. m.m. (helium)...
so: läste upp lite frågor och så kollade vi på en kort liten film.
lunch: superäcklig mat idag. det fanns inge ketchup och allt var då förstört. det smakade .., blääh!!! det fick bli en hårdsmörgås med smör och så hittade jag naturligtvis inte saltet-.-
svengelska: vi kollade klart på filmen "nyckeln till friheten" eller något sådant, vad den nu heter. :P
ma: segt men tiden flöt på...
lästid: tråkig bok jag läser. :(
no: vi labbade lite:) jag gjorde en liten klumpig och framför allt ful blyklump:P måste säga att frida var bäst på det där:) haha! ja.
sedan cyklade jag hem och åt, tittade på tv, har varit på datorn, löst lite problem här och där och tittat på idol + smallville m.m. lägger ut en bild på "min outfite":

svart-vit stickad tröja - bikbok
tights - ? - det finns väll lite vart som helst !  =)<3

"sång och text": green day med låten "boulevard of broken dreams":

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street
On the boulevard of broken dreams
When the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone

I walk alone
I walk alone
I walk alone
I walk a

My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alone

I'm walking down the line
That divides me somewhere in my mind
On the borderline of the edge
And where I walk alone
Read between the lines of what's
Fucked up and everything's alright
Check my vital signs to know I'm still alive
And I walk alone

I walk alone
I walk alone
I walk alone
I walk a

My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alone

I walk alone
I walk a

I walk this empty street
On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk a

My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alonepeace !<3

hur det vekligen känns..

Halloj.

har haft en stressig dag. jag är verkligen supertrött nu och jag är inte - och har inte - på humör. försov mig en halvtimme idag så jag kom lite försent till skolan.
lektioner:
no
id
so: tog bussen ner till stan för att vi skulle fråga några frågor till folk i "valstugorna". glömde tyvär lappen med frågor som jag hade gjort så jag hittade på några egna med karolina och emelie b. måste verkligen säga att hon är väldigt snäll:)
sedan tog vi bussen tillbaka till skolan.
lunch: konstig, äklig korv med mos.
lång rast där sedan då. karolina och jag gick någonstans och pratade om hur allt som varit. vet inte om jag borde nämna detta men... min klass suger verkligen!!!!:@ så jävla mycket skitsnack osv.

kontakttid: - noo:)
svengelska: gjorde något korsord i ämnet "so".
syslöjd: tråkig:( var inte på bra humör eller!!
cyklade hem. har gräddat pankakor, kollat på idol och duschat. det där med att grädda pannkakor. det gick åt skogen!! haha. men alla blev ju svarta:( men det gick och äta en. den tog nämnligen jag:) med grädde och mormors nykokta lingonsylt:D smaskens=)<33333333333

"sång och text": taylor swift med låten "forewer and always":

Once upon a time, I believe it was a Tuesday when I caught your eye
And we caught onto something
I hold onto the night, you looked me in the eye and told me you loved me

Were you just kidding?
Cause it seems to me, this thing is breaking down
We almost never speak
I don't feel welcome anymore
Baby what happened, please tell me
Cause one second it was perfect, now you're halfway out the door

And I stare at the phone, he still hasn't called
And then you feel so low you can't feel nothing at all
And you flashback to when he said forever and always
Oh, and it rains in your bedroom
Everything is wrong
It rains when you're here and it rains when you're gone
Cause i was there when you said forever and always

Was I out of line?
Did I say something way too honest, made you run and hide
Like a scared little boy
I looked into your eyes
Thought I knew you for a minute, now I'm not so sure
So here's to everything coming down to nothing
Here's to silence that cuts me to the core
Where is this going?
Thought I knew for a minute, but i don't anymore

And I stare at the phone, he still hasn't called
And then you feel so low you can't feel nothing at all
And you flashback to when he said forever and always
Oh, and it rains in your bedroom
Everything is wrong
It rains when you're here and it rains when you're gone
Cause I was there when you said forever and always
You didn't mean it baby
I don't think so

Back up, baby, back up
Did you forget everything?
Back up, baby, back up
Did you forget everything?

Cause it rains in your bedroom
Everything is wrong
It rains when you're here and it rains when you're gone
Cause I was there when you said forever and always

And I stare at the phone, he still hasn't called
And then you feel so low you can't feel nothing at all
And you flashback to when we said forever and always
And it rains in your bedroom
Everything is wrong
It rains when you're here and it rains when you're gone
Cause I was there when you said forever and always
Didn't mean it baby
You said forever and always yeah


ska väll tagga morgondagen då. jippi!!:(


nagelakut!:(

mm...

inget vill funka för mig nu. när jag kom hem tidigare idag så började jag att kolla på tv och sedan så började jag att måla naglarna. så här blev det först:

lite tråkigt och inte fullt så nöjd (även inte bra häller:( .)
sedan ville jag ha mer färg så det blev såhär:

...och nu ser det ut så ! :( it´s to sad :"(

vi får se sedan...

hejdå

every day have their hours

tjenatjena !!;)

jag känner att jag plötsligt bara så där - just nu - fick en liten energikick av något. vet inte vad. jag fick det bara:P

jag tänkte nu skriva om dagens händelser och de kommer här: - just for you !;) -

jag vaknade idag av att min mobil lät. jag hade en liten kom-i-håg-grej. jag skulle nämnligen ha irdrott första lektionen så det är lika bra att sätta på sig löparskorna(fast dem är trasiga:( ) och en tjock långärmad, äta frukost och cykla iväg till skolan. idag snodde jag den "stora" cykeln eftersom det är bara den som har en cykelkorg av dem cyklarna som vi har hemma. jag parkerade cykeln utanför skolan och så gick jag dit till vi skulle vara. tyvär så kom jag något försent. kanske bara en minut eller två. så dagens lektioner och sammanfattning finns här:
idrott: vi tränade bollsinnet något - även fast jag inte har något och det kan ju knappas bli bättre!:/
en: tyvär kom jag försent av en viss seghet efter idrotten. på engelskan fick vi nya glosor. sedan en ny text att jobba med under lektionen.
sv: jag gjorde i stort sätt ingenting. jag skulle egentligen skriva rent ett kapitell om någons slags "liv". det fick föreställa mitt. tyvär fanns ingen dator tillgänglig till mig:(
lunch: pizza. jag åt ganska mycket - enligt mig. med lite morot på sidan om sådär^^ haha !!
elevens val: där på den lektionen skulle jag ta ett nytt försök med att springa till datorerna men ... nää. sååå jävla typist!! så nu sitter jag här med hemläxa:( det är andras fel!!;(
sedan slutade vi klockan halv två och vidare hem med cykeln. jag har så mycket att göra om vardagarna så det känns inte som tiden räcker till. det är där jag får all stress ! don´t like:(
har sedan ätit pyttipanna och nu bloggar jag:) kanske lägger in en bild på mina nymålade naglar. om jag känner fört! jag är inte riktigt nöjd än. ska nog gå upp på mitt rum och fortsätta och se om det kan bli något bättre. det ber vi för!:")

lägger in en "sång och text" med artisten miley curys med låten "every rose has its thorn":

We both lie silently still
in the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

[Chorus:]
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Yeah it does

I listen to our favorite song
playing on the radio
Hear the DJ say loves a game of easy come and easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know that you'd be here right now
If I could let you know somehow
I guess

[Chorus]

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar will remain

[Solo]

I know I could saved a love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

and now I hear you found somebody new
and that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess

[Chorus]
later:)

some funny pics :")

tjena alla:)

berättar om dagen lite senare så lägger jag in lite "roliga bilder" nu!!;)  :


...hittar inga fler för tillfället. kanske att dem tar slut...
ska äta pyttipanna nu.

senare!


skolkatalogen 2010/2011

hejssan:)

...blev plötsligt på bra humör när jag såg skolkatalogen 2010/2011 ligga på mitt köksbord efter en lång skoldag(känndes så:P) ska naturligtvis lägga upp en bild på den men tyvär är det väldigt dålig bildkvalite!:


kände mig bättre idag efter gårdagen.., så jag gick i skolan idag. jag cyklade dit faktiskt. pappa tvingade mig:(

lektioner:
kontakttid: prat
lästid: lästid ofc!!
svengelska: skrev frågor med kakan
lunch: halväckliga piffar som jag fick i mig iallafall - tillslut, m. potatis.
mu: tränade på "dancing on my own" - på keyboard... gick sådär:/
ma: räknade väll några tal då...
efter skolan så tränade jag på att skjutssa karro på min cykel. vi skulle hem till henne för hon skulle visa en sak på datorn^^ ...och skjutssningen gick väll också såådäääär:/  ...men nu är jag proffs!!;) haha!! det började med att hon tvingade mig:( !!!! sedan cyklade jag väll hem. har sedan inte gjort mycket. - förutom att knäppa kort på mig:P

...jag har gjort en LITEN förendring. har nämnligen mittbena nu!=)  :...ikväll är fyran intrykt på kontrollen. nämnligen sesongstart på "idol". brukar vara dålig på att följa det menmen... vi får se då!

här kommer iallafall "sång och text" : robyn med låten "dancing on my own":

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm right over here, why can't you see me (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm right over here, why can't you see me (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

So far away, but still so near
(The lights go on, the music dies)
But you don't see me, standing here
(I just came to say goodbye)

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)
byebye !


bloglovin´ <3

hellujj^^

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1971248/?claim=gj86z65zzq4">Följ min blogg med bloglovin</a>

kram:

förskylningsbaciller bloggar för tillfället

tjo.

det här kommer att bli ett kort inlägg. har inte hänt mycket alls idag. har inte gått i skolan på grund av förskylning och asont i magen:/. nooot good!!:( ska försöka att gå imorgon - förhoppningsvis!
sjuk..

annars har jag bara ätit en smörgås och middag(kötfärssås och spagetti) när mamma kom hem idag och så har jag tittat på tv, varit på datorn och spelat lite spel och läst några tidningar + läst på so-prov. jag har haft yrsel idag men jag har (självklart) målat naglarna idag:

vänster hand


höger hand

"sång och text": alphaville med låten "forever young":

Let's dance in style, let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best, but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not

Let us die young or let us live forever
We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders, we're getting in tune
The music's played by the, the mad men

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever young?

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young?

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth is like diamonds in the sun
and diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever?måste skynda mig att sova nu. måste ha orken imorgon:)
många kramar(huggisar^^):

tester :)

tjo^^

...sådanna här saker lägger jag in nu så ni får veta mera om mig^^ :

Kolla vad ditt namn betyder!

A= Sexig
B= Överraskande
C= Delar med sig
D= Säker
E= Påhittande
F= UppMärksamhet
G= Rolig
H= Är alltid där
I= Sviker aldrig
J= rik
K= SnyGG
L= Behåller hemligheter
M= Skojig
N= Fantasifull
O= Skyddar kompisen
P= SköN
R= Bråkig
S= Håller kontakten bra
T= Får Dåligt Me Tjejer/killar
U= Trevlig
V= Ljuger aldrig
W= Mycket tålamod
X= Kul
Y= Livlig
Z= Bra på att lyssna
Å= Artig
Ä= Går inte
bakom ryggen
Ö= Shysst

R: bråkig
E: påhittande
B: överraskande
E: påhittande
C: delar med sig
K: snyGG
A: sexig (^^)
Vad är din mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows (på tv)
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 4

[/] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[/] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar/de när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[/] Kommer ihåg att mata djuren.
total: 5 ½

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[/] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 4 ½

[/] Har kommit på att vädret ändras varje timme.
[/] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 3


täkna ihop summan. det summan visar så gammal borde du vara!!;O

Mitt resultat: 19

jag vet inte om jag redan har gjort den här men... jaja: (igen då!!)

Hur naturlig är du ?

Du har....
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
( ) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Du ...
(/) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(/) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(/) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Du har...
( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 16 ½

0-10 naturligtvis den naturliga tjejen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15 - 20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast!

 

puss^^


om du tror på det ??

hellu - igen!!

hittade en rolig sak på bdb:

Hitta allt och du kommer få tur i två veckor ;Dhitta trean!                                                  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS          

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS       

SSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS    

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS    

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSNär du hittade 3:an

      hitta B:et                                                     

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR       

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR         

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR     

RRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRR     

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR   

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  När du hittade b:et                                         

Hitta felet .                                                   


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYNZ                När du hittat felet                                      


Hitta 6:an                                                   

                                                                    

9999999999999999999999999999999999          

9999999999999999999999999999999999          

9999999999999999999999999999999999          

9999999999999999999999999999999999         

9999999999999999999999999999999999         

9999999999999999999999999999999999     

9999699999999999999999999999999999       

9999999999999999999999999999999999         

9999999999999999999999999999999999

9999999999999999999999999999999999         

9999999999999999999999999999999999     

9999999999999999999999999999999999         När du hittat 6:an                                     

hitta N:et ...                                                MMMMMMMMMMMMM                               

MMMMMMMMMMMMM                                

MMMMMMMMMMMMM                                

MMMMMMMNMMMMM                                    

MMMMMMMMMMMMM                               

MMMMMMMMMMMMM                                

MMMMMMMMMMMMM                              

MMMMMMMMMMMMM                               

MMMMMMMMMMMMM                            

MMMMMMMMMMMMM                              
När du hittat N:et                                    

hitta Q...                                                     OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO      

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO        

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO     

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO       

OOOOOOOOOOQOOOOOOOOOOOOOOOO     

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO      

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO      

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO       

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO      

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO      Hitta i...                                                     lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll                        

llllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllll                      

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll                        

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll                        

Önska dig två saker !                                     >

>>

>>>

>>>>

>>>>>

>>>>>>

>>>>>>>

>>>>>>>>

>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>

>>>>>>>>

>>>>>>>

>>>>>>

>>>>>

>>>>

>>>

>>

>

>>

>>>

>>>>

>>>>>

>>>>>>

>>>>>>>

>>>>>>>>

>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>

>>>>>>>>

>>>>>>>

>>>>>>

>>>>>

>>>>

>>>

>>

>

Så Fort Du Har Önskat Dej 2 Önsningar Kopiera Detta Och Lägg In På Din blogg/bdb (watever) Om Inte, Så Kommer Din Önskan Inte GÅ I Uppfyllelse!!DuHar 20 minuter på dej från och med nu.- hoppas att det syns nu bara, annars får ni markera allt:)


söndagens outfite ;o

tjena mittbena x)

...bara för att det är såhär som jag ser ut i "nörd"-glasögon: (dagens outfite=) - bjuder på en extra i veckan!!)

blå långärmad: ginatricot
byxor: supergammla (?)
"nörd"-glasögon: glitter

kram<3


torsdagspics

hejjhejj..

...bilder sedan i torsdags: (har glömt att lägga ut dem:S)
(var berädd påväldigt mycket egopics..;O)

enjoy!:)
hejdå<3

The best and the sämst..

Tjo .

"veckans värsta" har varit idag bara för förskylningen m.m.

"veckans bästa": furuvik med bästa bästis!!<3

...inget mer att säga/skriva. puss.


nitrome-spel:"D

hejj..

jobbig dag! jag vaknade klockan tre i natt av att jag hade superont i magen och huvudvärk och så var jag verkligen täppt i näsan. egentligen så skulle inte jag ha linser på mig idag när jag är täppt. :/ men jag kännde för det iallafall för att jag ville ha "nörd"-glasögon idag på mig. ruffsigt hår och snyggt sotade ögon. kläder: blå långärmad + ett par myspys byxor (mjukisar^^) - svarta desutom:P - och grå strumpor med katter på x). bra att veta!;) sedan så väntade jag på att isabella(kusin), fredrik(kusin) och farmor och perra skulle komma. de sa ett. men inte då:( sedan vid tre kom kevin:) vi åt glass - som mamma sedan lade i kylen:P (märkte jag sedan) - och pratade. vi var också på datorn och kollade igenom lite bilder och så spelade vi spel. ett av mina favoriter. finns på www.miniclip.com :

de bästa spelen finns på: www.nitrome.com :

checka in!!:D
snow drift är också en favorit:)
spela även nitrome vip och fusk finns på youtube;) ( www.youtube.com )

...sedan har det inte hänt så mycket mer. sitter här och nyser en massa bara och lyssnar på justin bieber:)
...så "sång och text" med justin bieber och med låten: "favorite girl":

Ohh uh uh oh,
Ohh uh uh oh,
Ohh uh uh oh,
Ohh uh uh oh,

I always knew you were the best
The coolest girl I know
So prettier than all the rest
The star of my show
So many times I wished, you'd be the one for me
But never knew you'd get like this girl what you do to me
You're who I'm thinking of,
Girl you ain't my runner up
No matter what your always number one

My prized possession
One and only
I adore ya
Girl I want ya
The one I can't live without that's you, that's you
You're my special
Little lady
The one that makes me crazy
Of all the girls I've ever known its you, it's you
My favorite, my favorite, my favorite,
My favorite girl, my favorite girl

You're used to going out you're way to impress these Mr. Wrongs.
Never knew you'd feel like this, I'll take you as you are
I know they said belive in love is a dream that can't be real
So girl, lets write a fairy tale and show 'em how it feels

You're who I'm thinking of,
And girl you ain't my runner up,
No matter what you're always number one

My prized possession
One and only
Adore ya
Girl I want ya
The one I can't live without that's you, that's you
You're my special
Little lady
The one that makes me crazy
Of all the girls I've ever known its you, it's you
My favorite, my favorite, my favorite,
My favorite girl, my favorite girl

You take my breathe away,
With everything you say
I just wanna be with you
My baby, my baby, oh oh,

My miss don't play no games,
Treats you no other way
than you deserve cause your the girl of my dreams

My prized possession
One and only
Adore ya
Girl I want ya
The one I can't live without that's you, that's you
You're my special
Little lady
The one that makes me crazy
Of all the girls I've ever known its you, it's you

Oooooh
I want you
It's you, it's you
My favorite, my favorite, my favorite,
My favorite girl, my favorite girl...
is you....

Kaity Willow Micky POWN!!!!!


det var allt.., hejjdåå!


Du är mitt hat

hellu^^

...och dagens "sång och text" med eminem och låten "we made you":

Guess Who… You Miss me?...
Jessica Simpson sing the chorus

When you walked through the door
It was clear to me (clear to me)
You're the one they adore, who they came to see (who they came to see)
You're a … rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Player… Who can really blame you (who can really blame you)
We're the ones who (chicka) made you *ahem*

Verse Two:
Back by popular demand
Now pop a little zantac or ant'-acid if you can
You're ready to tackle any task that is at hand
How does it feel, is it fantastic, is it grand?
Well look at all the massive masses in the stands
Shady man… no don't massacre the fans
Damn, I think Kim Kardashians a man
She stumped just cause he asked to put his hands
On her massive glutious maximus again
Squeeze it, then Squish it, then pass it to her friend
Can he come back as nasty as he can
Yes he can,can, don't ask me this again
He does not mean to lesbian offend
But Lindsay please come back to seeing men
Samantha's a 2, Youre practically a 10
I know you want me girl,
In fact I see your grin - now come in girl

Chorus: Dina Rae
When you walked through the door
It was clear to me (clear to me)
You're the one they adore, who they came to see (who they came to see)
You're a … rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Player… Who can really blame you (who can really blame you)
We're the ones who made you

Verse Two:
The enforcer, looking for more women to torture
Walk up to the cutest girl and Charlie Horse her
Sorry Portia, but whats Ellen Degeneres
Have that I don't, are you telling me tenderness?
Well I can be as gentle and as smooth as a gentleman
Give me my ventolin inhaler and two Xenadrine
And I'll invite Sarah Palin out to dinner then
Nail her,'Baby say hello to my little friend'
Brit f'rget K Fed lets cut off the middle man
Forget him or your gona end up in hospital again
And this time it wont be for the ritalin binge
Forget them other men, girl pay them little attention
A little bit did I mention
that Jennifer's in love with me John Mayer
So sit on the bench
Man I swear them other guys you give em an inch
They take a mile, they got style but it isn't Slim

CHORUS: Dina Rae
When you walked through the door
It was clear to me (clear to me)
You're the one they adore, who they came to see (who they came to see)
You're a … rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Player… Who can really blame you (who can really blame you)
Were the ones who made you

Verse Three:
And that's why… my love
You'll never live without
I know you want me girl
cause I can see you checking me out
And baby, you know
you know you want me too
Don't try to deny it baby
I'm the only one for you
(Fart)

Damn girl Im beginning to sprout an Alfalfa
Why should I wash my filthy mouth out
You think that's bad you should hear the rest of my album
Never has there been so finesse and nostalgia
Man Cash,I don't mean to mess up your gal but
Jessica Alba put a breast in my mouth bro
Wowzers, I just made a mess of my trousers
And they wonder why I keep dressing like Elvis
Lord help us he's back in his pink Alf shirt
Looking like someone shrinked his outfit
I think hes about to flip
Jessica
rest assure, Supermans here to rescue ya
Can you blame me?
You're my Amy, I'm your Blake
Matter fact make me a birthday cake
With a saw blade in it to make my jail break
Baby, I think you just met your soul mate
(Now break it down girl)

Chorus: Dina Rae
When you walked through the door
It was clear to me (clear to me)
You're the one they adore, who they came to see (who they came to see)
You're a … rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Player… Who can really blame you (who can really blame you)
Were the ones who made you

So baby, baby
Get down, down, down

Baby, get down, down down
Baby, get down, down down
Baby, get down, get down

Baby, get down, down down
Baby, get down, down down
Baby, get down, down down
Baby, get down, get down

Oh Amy, Rehab never looked so good,
I can't wait, Im going back!! HAHA Whooo!

DR DRE, 2020, Yeah...och veckans "hissa och dissa" får handla den här gången om furuvik för att jag har varit där idag. idag "hissar" jag det för att alla karuseller var gratis ..och "dissar" att det var så lååånga köer.

"skriv det":
- tänker skriva ner en dikt som jag har gjort -

Du är mitt hat

Sluta lägg dig i, i allt.
Det är det som jag hatar mest av hur du finns, pratar, är.
Du är allt mitt hat.
Hur jag sakta sväljer hatet.
Det smättras sönder i gomen ner vidare men det stannar i halsens kropp.
Och det förblir kvar där.
Du är en klump hat.
Du är spyan.
Du är kräket.
Som du ser i din egen spegel.
Det kallas, du, du, du, du.

...har inget mer att säga så... byebye!!

Furuvik 2010

tjo alla. =) <3333

jag har varit i furuvik idag med kakan=).


vi har inte åkt en enda karusell:O. vrf: jag har aldrig varit en sådan människa helt enkelt. ...och en andledning till: det var superlånga köer till allt. vi skulle åka åtminstone spöktåget och kaffekoppen. många jag kände som var där. vi gick mest runt och kollade på djuren och så. här kommer bilder + en förklaring till varje bild på dagen:) :

jag knäppte mycket kort på djuren x)


knäppte mycket kort på denna get:P kommer fler...


bääh..


m.m. =)


...och så en bild på stenbockarna. bara för att jag är en själv:D


sööta:P


en av mig xD


stenbock


fler


steniis x)


"lillen".. :P


...


osv.. x)


...


...


<3


..and me:)


perfekt, solig dag!


me:)


åhh! ser ut som om den beöver lite frihet:"(


...


pic..


pic..


pic..


pic..


karro & I :)


me & kakan:)


härliga höstfärger börjar krypa fram.


haha... vad det nu är för ett djur:O


pic..


äventyrsön:) mycket om barnprogrammet "wildkids":

hahaha!! bild och (inspelning) från furuvik. här kommer mina bilder från äventyrsön som det utspelade sig ifrån:

mina egna bilder:)


björn
lejonpic..


me:)


me:)


and me again:)


underjordisk gång .. med karro på sidanom:P


underjordisk gång..


skrivbord


litet matbord


där de sov..


fanns även ett ställe där man kunde tvätta av sig lite.


utanför.


I!

bland djuren:

känguru


en till!:P


..och en sista:)


kameler:D


ööhm. de sög av stenarna:O


..här också:O


hahahahahahahahaaaa!!


karolina=)


gick till ett av stånden som fanns där (det var "fackets" dag) och fick en gratis ansiktsmålning:"D kännde för en smiley!


smile!:)


and again:P


en lama tror jag att det är va??!!:O
haha! en söt en ialf!=)<3


flamingos:)<3


kakan & såpbubblan:D<3


en söt liten apgrejj;O


..och en liten sköldis x)


grisar:D


sööt!!:)

och några sista bilder på några griskultingar. tyvär ifrån ett fönster så bildkvaliten är inte så bra:/
men hur söta som hellst!!<3333333333


kultingar:"D<33


<33


niiih!!:)


åhh<3


ännu flera..


...och flera griskultingspics..<3


<33

sedan har jag bara ätit och kollat lite på tv idag.

kramen=) :

stressyndrom..?

hej

...jag känner att det här har varit en stressig dag. nu behöver jag en lugn helg med en bara massa chill och sovstunder förutom imorgon. ska med en kompis till furuvik. vi ska väll titta på djuren m.m. det man brukar göra i furuvik:P.
dagen:
en: vi placerade på lite ord på ett korsord bl.a.
no: skriva från tavlan, osv.
so: på so:n skrev vi lite, nej.., mycket-.-
lunch: korvstoganoff m. ris. - ganska äckligt som vanligt. det smakade surt eller nått:(
svengelska: vi kollade på en film. "nyckeln till frihet":

vi han tyvär inte se hela:(

...ma: knuffades med några tal
lästid: läste..
no: lab-prov. det gick faktiskt bra:)

...tog 3-bussen hem. när jag steg av bussen och skulle gå hem så finns det en stig som leder ut ur en skog. (väldigt liten skog) så kom det några asiater ut med kameroro. haha! gud vad roligt det var. så.. där gick jag helt själv och skulle hem och så skrattade jag inombords ända tills jag kom till husdörren:"D efter det har jag ätit, knäppt en massa kort m.m.

...och här kommer fredagens "min outfite":

tröja från new yorker
långt linne från cubus
svarta (blank) tights från vero moda
rosett (hårband) från glitter

...
m.m. foton från idag:"sång och text": Taio cruz och låten "break your heart":

Woah Woah

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

Woah woah

Theres not point trying to hide it
No point trying to evade it
I know i got a problem
Problem with misbehavior

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

ska kolla på tv eller nått, nu:) bye.

Det fortsätter..

Hey !!

jag har lite mycket saker att göra. ska åka bort vi åtta-tiden. idag, på morgonen hann jag platta håret:). jag evt att vi hade idrott så det är inte så himla smart och göra det då, som en sådan dag. sedan cyklade jag iväg till skolan, men jag kom tyvär några minuter försent:/ .
torsdagen lektioner:
no: vi ska förbereda en egen lab:) hoppas med mig att jag kan få användning av såbubblor:D!!
id: tränade intervallträning nere på sätravallen.
so: kom sedan försent till so:n eftersom jag var tvungen att sminka om mig och platta håret igen för det hade förstörts på idrotten.
lunch: tacos. det var inte så gott:/ inte alls!
...
svengelska: gjorde en svenskauppgift.
sltx: (slöjd - textil) skulle börja på en slags bild med textil.., ofc!
...cyklade hem och så tittade jag på "that 70´s show". haha! det är ju för roligt:P bjuder på en bild också:

hahaha!!:"D åhh!!:"D

...sedan har jag ätit, målat naglarna. :

har bara baslack och ett ljusrosa genomskinligt nagellack.

...har inte gjort så mycket mer...

"sång och text" m. michelle branch med låten "goodbye to you":

Of all the things I've believed in I just want to get it over with
Tears form behind my eyes but I do not cry
Counting the days that pass me by

I've been searching deep down in my soul
Words that I'm hearing are starting to get old
Feels like I'm starting all over again
The last three years were just pretend
And I said

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to

I Used to get lost in your eyes and it seems
that I can't live a day without you
Closing my eyes and you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to
Ooh

And it hurts to want everything and nothing at the same time
I want what's yours and I want what's mine
I want you but I'm not giving in this time

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to

Goodbye to you
(Goodbye to you)
Goodbye to everything I thought I knew
(Goodbye to you)
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to
(The one thing that I tried to hold on to)
The one thing that I tried to hold on to
(The one thing that I tried to hold on to)
Oh whoa
The one thing that I tried to hold on to

And when the stars fall I will lie awake
You're my shooting starses:)<3


some funny stuff;P

hellu^^

...här kommer onsdagens utlovade "roliga bilder": (:P) (temat är smileysar. enjoy!)

dogge doggelito:"D

kanske inte så himla "funny" egentligen:/ ... v.s:

vad han nu heter?:O en hjälpande kommentar tack!

...har googlat på denaa. lite läbbig tycker jag.., eller vad tycks då?:O skulle ni våga öppna dörren?;O
...och så tänkte jag börja med en ny sak som heter "hemmafacket". det betyder att jag knäpper lite kort på saker och ting som finns hemma hos mig och så kan ni tycka och ställa frågor;) här kommer ett smakprov med "hemmafacket" - tema: solbrillor:

blåa

råsa

svarta

hjärtorangeaformade (favvoriter:))

...jag ska ha ett par gråa också men jag hade dem inte vid mig vid tillfället när jag knäppte kort på dem alla färgglada soliisarna.

ha en fortsatt bra dag/kväll!<3

On the roof

hej på er! :)

jag berättar lite snabbt om dagen...

jag skyndade mig att bli klar i morse. satte på mig idrottskläderna och gympadojjorna och så fick pappa lov att skjutssa mig till skolan. för såklart att det skulle regna idag igen!
id: första lektionen. vi spelade baseboll och jag kan säga det rakt på sak; jag sög-.- hahaha!
en: det blev ett litet förhör på förra veckans glosor och sedan jobbade vi om en text som handlar om hur vissa människor har det med sin "burka". det är som en lång slöja över hela sig. jag kan även visa en bild men det ser inte så himla roligt och snyggt ut:/.. jag skulle aldrig gå runt i en sådan:


vilket liv!

...sv: satte igån med att skriva rent första kapitlet "födelsen" på datorn.
lunch: halvgod kyklingröra med ris:/
elevens val: ...och jag fortsatte med "födelsen" - var visst inte riktigt klar.
vi slutade halv två:) ...och jag följde med kakan hem - igen:) men hade inget annat för mig. vi kollade lite bloggar, knäppte kort, åt och drack varm obboy och jag tränade i några minuter på ...:S vad det nu heter. en sådan ialllafall:

haha! så himla roligt när man ska gå av den - och har använt den ett tag också - och sedan gå på golvet. känns som hela golvet under mina små fötter rör sig:D. hihi!^^

...mamma kom och hämtade mig, har sedan gjort lite småsaker. bosse (min katt) sprang upp på taket eftersojag hade balkongdörren öppen i mitt rum så bosse sprang upp på taket och undersökte. hahaha! ett tips om detta skulle hända er bloggläsare;) så hämta maten och ruska på den:P det funkar alltid! ... - eller ja, kanske efter ett tag iallafall. tog lite bilder på det också:)   ...:

lite miffad bild bara:P


peace<3


tänkte fixa håret tills på fredag men ska jag ha lockigt eller rakt?:O
snälla, kommentera!!<3

med blixt?

eller inte?


med blixt?

eller inte?kommentera och tyck till! alla kommentarer godkäns!:)

...ska snart äta men innan så tänkte jag berätta att karro har fixat större header till mig och jag ska snart fixa en ny också.., tror jag:S för jag gillar den där. men vi får se!;)

...ska snart äta men innan det så ska jag lägga in "sång och text" m. (och som ni kanske redan vet så kan ni skriva - kommentera - in en önskad låt så lägger jag upp den. skriv bara namn (erat namn) och artisnamn-/grupp och låt. så fixar jag resten!;)) ...här kommer "sång och text" med lady gaga och låten "monster":

Don't call me GaGa
I've never seen one like that before
Don't look at me like that
You amaze me

He ate my heart
He a-a-ate my heart
(You little monster)

He ate my heart
He a-a-ate my heart out
(You amaze me)

Ate my heart
He a-a-ate my heart out
(Hahaha)

He ate my heart
He a-a-ate my heart out
(You little boy)

Look at him
Look at me
That boy is bad
And honestly
He's a wolf in disguise
But I can't stop staring in those evil eyes
(evil eyes, evil eyes...)

I asked my girlfriend if she'd seen you round before (oh yeah)
She mumbled something while we got down on the floor baby
We might've fucked not really sure, don't quite recall (oh yeah)
But something tells me that I've seen him, yeah

That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
Er-er-er-er

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He licked his lips
Said to me
Girl you look good enough to eat
Put his arms around me
Said "Boy now get your paws right off me"

I asked my girlfriend if she'd seen you round before (oh yeah)
She mumbled something while we got down on the floor baby
We might've fucked not really sure, don't quite recall (oh yeah)
But something tells me that I've seen him, yeah

That boy is a monster
M-M-M-Monster
(Could I love him?)
That boy is a monster
M-M-M-Monster
(Could I love him?)
That boy is a monster
M-M-M-Monster
(Could I love him?)
That boy is a monster
Er-er-er-er

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He ate my heart
He ate my heart
Instead he's a monster in my bed

He ate my heart
He ate my heart
Instead he's a monster in my bed

I wanna Just Dance
But he took me home instead
Uh oh! There was a monster in my bed
We french kissed on a subway train
He tore my clothes right off
He ate my heart the he ate my brain

Uh oh
(I love that girl)
uh oh
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He ate my heart
He a-a-ate my heart
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

That boy is a monster
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
Er-er-er-er

That boy is a monster
(He ate my heart)
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
(He ate my heart)
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
(He ate my heart)
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
Er-er-er-er...och sedan lovar jag er att lägga in ett inlägg om "roliga bilder". har nämnligen några på lagret!;) hahahahaha!!:"D
PoK:


RSS 2.0